AfterDawn logo

Nvidia lupaa tuntuvasti halvempia Tegra 3 -tabletteja

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Nvidian toimitusjohtaja Jen-Hsun Huang lupaa 299 dollaria maksavien Tegra 3 -tablettien saapuvan markkinoille parin kvartaalin kuluttua.

Käytännössä edullisiin neliydinsuorittimella varustettuihin tabletteihin pääsisi käsiksi vuoden 2012 puolivälin paikkeilla. Nvidian Tegra 3 on toistaiseksi markkinoiden ainoa neliytiminen mobiilipiiri, mutta ensi vuonna markkinoilla nähtäneen jo kilpailevia tuotteita Qualcommilta (S4), Samsungilta (Exynos) ja Texas Instrumentsilta (OMAP). Myös Applen on kerrottu kehittävän neliytimistä A6-piiriä.

Tähän mennessä Asus on esitellyt Tegra 3:een perustuvan Transformer Prime -tabletin. Sen hinta on noin 500 dollaria. Eilisten huhujen mukaan HTC:ltäkin on tulossa Tegra 3:een pohjautuva Quattro-tabletti, mutta Primen tavoin sekin on suunnattu high-end-markkinoille.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki