AfterDawn logo

Applen Steve Jobs on kuollut

Matti Robinson Matti Robinson
65 kommenttia

Applen perustaja, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Steve Jobs on kuollut haimasyöpään. Kuolema vahvistettiin ympäri yhdysvaltalaislehdistön sekä perheen ja Applen toimesta keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa. Steve Jobs tunnettiin karismaattisena johtajana, joka nosti Applen maailman johtavaksi teknologiayhtiöksi.

Vuonna 1955 syntynyttä Steve Jobsia pidetään erityisesti iPodin, iPhonen ja iPadin isänä. Hän ehti työskennellä Applen lisäksi muun muassa Pixarin ja Walt Disney Companyn johdossa.

Vuonna 2004 Steve Jobsilta leikattiin syöpä haimasta. Hänen terveydentilansa kyseenalaistettiinkin operaation jälkeen useasti, sillä Jobs joutui jakamaan vastuuta ja viettämään paljon aikaa sairaslomalla. Vuonna 2009 Steve Jobsille tehtiin maksan siirto, ja noin puolitoista kuukautta sitten Jobs siirtyi lopullisesti syrjään toimitusjohtajan pallilta.


Omat tiedotteet ja osanottonsa ovat antaneet lisäksi useat vaikutusvaltaiset henkilöt, mukaan lukien Yhdysvaltain presidentti Barack Obama sekä Steve Jobsin pitkäaikainen ystävä Bill Gates.

65 KOMMENTTIA

Anestic1/65

R.I.P. Nuorena meni, harmi se on aina.

mjk2/65

Juuri näin, Visionääri kuoli liian aikaisin, olihan Jobs kiistelty persoona mutta kukaan ei voi väitää että ei tehnyt "mitään" mullistavaa...Jobs teki todella paljon.

repino3/65

R.I.P Kunnioitan hänen muistoaan ja hänen innovaatioitaan, mitäpä maailma olisi tänään ilman hänen visioitaan ja kehitystään.
Suuri mies.
Aina käy mielessä, että ne parhaat viedään ensin...

syrtek664/65

Paljon sai mies aikaan mutta vei Applea suuntaan jota en enää kunnioita,

R.I.P

aj845/65

Ala menetti suuren visionäärin :( Mistäs nyt luurin ostaa kun innovaatio alalla kuoli hänen mukanaan ? Noh, onhan vielä iPhone 4 S = iPhone 4 Steve, sattumaako ? Tuskinpa. R.I.P Jobs

Tnoi6/65

iRip

Tnoi7/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti aj84:

Noh, onhan vielä iPhone 4 S = iPhone 4 Steve, sattumaako ? Tuskinpa. R.I.P Jobs

Kertokaa nyt joku vielä saaliittoteoria siitä kuinka steve ei oikeasti ole kuollut.

squi8/65

RIP vaan Steve. Vaikka mitä mieltä olisi Omppu-firman toiminnasta, niin Steve on kyllä saanut paljon aikaan niin puhelinten ja muiden mobiiliaitteiden kuin tietokoneidenkin saralla.

Thor19939/65

Levätköön rauhassa.
Vaikka ei ehkä kaikkea ensimmäisenä keksinyt, sai toteutettua ne sellasella tavalla, että niistä tuli suosittuja ja käytettyjä.

repino10/65

Juu

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tnoi:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti aj84:

Noh, onhan vielä iPhone 4 S = iPhone 4 Steve, sattumaako ? Tuskinpa. R.I.P Jobs

Kertokaa nyt joku vielä saaliittoteoria siitä kuinka steve ei oikeasti ole kuollut.

.. Adolf Hitlerkään ei ole vielä kuollut, eikä Elvis Presley, ja meidän kaikkien Isä Aurinkoinen Josif Vissarionovits Dsugasvili, eli Stalin=Teräsmies, joka tapatti ainakin 50 miljoonaa ihmistä vankileirien saaristossa ja sodassa, kyllä aatu oli ihan pikkutekijä hänen rinnallaan.
Steve elää varmaan kauan kuolemansakin jälkeen.
Vanha viisaus "Kukaan ei todella kuole, ennenkuin hänet unohdetaan."

IlmoPJ11/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti repino:

.. Adolf Hitlerkään ei ole vielä kuollut, eikä Elvis Presley, ja meidän kaikkien Isä Aurinkoinen Josif Vissarionovits Dsugasvili, eli Stalin=Teräsmies, joka tapatti ainakin 50 miljoonaa ihmistä vankileirien saaristossa ja sodassa, kyllä aatu oli ihan pikkutekijä hänen rinnallaan.

Kunnioitetaan nyt sen verran Steveä, ettei tällaisia juttuja liitetä hänen muistokirjoituksiinsa.

Rienaavaa.
RIP.

TJK-GaMeR12/65

Suuri kunnia Stevelle.
Mahtavan elämän työn teki vaikka,
itse en Applen tuotteita omistakkaan.
Tuli vain mieleen julma totuus,
käsittämätön määrä rahaakaan ei pidä ihmistä terveenä taikka hengissä.

R.I.P Steve.

repino13/65

Anteeks, mut jos joku rupee veivaan jotain salaliittotarinaa ja muita tälläsiä, niin saatan alkaa puhumaan totuuksia.
Minustakin älytöntä kirjoittelua joiltakin, sillä mietin näitä vuosia ja miten Steve painosti microsoftinkin kehittämään parempia juttuja. Alunperin windows systeemihän on appleltä.

Lumikki14/65

Itse en myöskään Applen tuoteita pahemmin halua, mutta arvostan silti elämäntyötä jota Steve teki. Hänellä oli monta kertaa edelläkävijän näkemyksiä ja innovaatisia ideoita. Hän myös uskalsi kulke omia polkujaan.

Kaikki kunnia sinne minne se kuuluu.

mcmopo15/65

Niinhän se on että terveyttä ei voi ostaa.

Tnoi16/65

Steve Jobs esitteli uutta, innovatiivista ja markkinoita mullistavaa tuotetta tänään iltapäivällä.


ep_17/65

R.I.P.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Lumikki:

Itse en myöskään Applen tuoteita pahemmin halua, mutta arvostan silti elämäntyötä jota Steve teki. Hänellä oli monta kertaa edelläkävijän näkemyksiä ja innovaatisia ideoita. Hän myös uskalsi kulke omia polkujaan.

Kaikki kunnia sinne minne se kuuluu.

Juuri näin. Applesta itse en pidä mutta arvostan jobsin tekemää työtä ja niitä ideoita.

R.I.P Jobsille. (vahvistamaton)18/65

Jobs oli todellinen visionääri,johon kukaan toisen monialayrityksen/matkapuhelinvalmistajan johtaja ei ole pystynyt.Harmi vain,että kun kilpailu alkoi kiristyä,niin "pelikin alkoi Applella muuttua aika likaiseksi" josta Apple on saanut jo suuren tahran maineelleen (niin kuin Microsoft)!!.

mjk19/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ep_:

R.I.P.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Lumikki:

Itse en myöskään Applen tuoteita pahemmin halua, mutta arvostan silti elämäntyötä jota Steve teki. Hänellä oli monta kertaa edelläkävijän näkemyksiä ja innovaatisia ideoita. Hän myös uskalsi kulke omia polkujaan.

Kaikki kunnia sinne minne se kuuluu.

Juuri näin. Applesta itse en pidä mutta arvostan jobsin tekemää työtä ja niitä ideoita.
[/quote

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ep_:

R.I.P.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Lumikki:

Itse en myöskään Applen tuoteita pahemmin halua, mutta arvostan silti elämäntyötä jota Steve teki. Hänellä oli monta kertaa edelläkävijän näkemyksiä ja innovaatisia ideoita. Hän myös uskalsi kulke omia polkujaan.

Kaikki kunnia sinne minne se kuuluu.

Juuri näin. Applesta itse en pidä mutta arvostan jobsin tekemää työtä ja niitä ideoita.

Juuri näin .

repino20/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti R.I.P Jobsille.:

Jobs oli todellinen visionääri,johon kukaan toisen monialayrityksen/matkapuhelinvalmistajan johtaja ei ole pystynyt.Harmi vain,että kun kilpailu alkoi kiristyä,niin "pelikin alkoi Applella muuttua aika likaiseksi" josta Apple on saanut jo suuren tahran maineelleen (niin kuin Microsoft)!!.

Olen kanssasi samaa mieltä. kun pulju menee suuremmaks niin peli muuttuu. microsoft oli jo 80-luvulla kova sana omine juttuineen, mutta vuodet ovat tahrineet sen mainetta...
omena tais vain kiihdyttäää koko microsoftin toimintaa, eli
Steve Jobs.... RIP. olet nyt vapaa tästä sotkusta joka joskus tulee esiin.

Phiideer21/65

RIP.

bfr22/65

Lainaus:


Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mjk:

Lainaus:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ep_:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mjk:

R.I.P.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Lumikki:

Itse en myöskään Applen tuoteita pahemmin halua, mutta arvostan silti elämäntyötä jota Steve teki. Hänellä oli monta kertaa edelläkävijän näkemyksiä ja innovaatisia ideoita. Hän myös uskalsi kulke omia polkujaan.

Kaikki kunnia sinne minne se kuuluu.

Juuri näin. Applesta itse en pidä mutta arvostan jobsin tekemää työtä ja niitä ideoita.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ep_:

R.I.P.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Lumikki:

Itse en myöskään Applen tuoteita pahemmin halua, mutta arvostan silti elämäntyötä jota Steve teki. Hänellä oli monta kertaa edelläkävijän näkemyksiä ja innovaatisia ideoita. Hän myös uskalsi kulke omia polkujaan.

Kaikki kunnia sinne minne se kuuluu.

Juuri näin. Applesta itse en pidä mutta arvostan jobsin tekemää työtä ja niitä ideoita.

Juuri näin .


Jotain rajaa näihin quoteihin.

ArttuH5N123/65

En lähde kirjoittamaan tänne "R.I.P." (Yh, eikö Suomesta löydy parempaa sanaa, vaikka "osanottoni"?). En tuntenut Jobsia edes etäisesti, eikä hänellä ollut vaikutusta elämääni.

Mutta lähes aina, kuolema on ikävä asia. Varsinkin kun joku menee "ennen aikojaan". Vaikka ei tuo kuolema ollut mikään yllätys, kyllä sitä pystyi odottamaan kaikkien uutisten perusteella. Ja syöpähän siellä olikin takana. (Sama tauti kuin isoisälläni on.)

Ei varmaan ole mitenkään ylilyönti sanoa, että moni Apple-mies itkee tämän seurauksena. Sen verta henkilökohtainen side monella tuntuu olevan tähän karismaattiseen mieheen.

OgeM$ (vahvistamaton)24/65

suuttukoon kuka haluaa, mutta itse olen vain iloinen, että se kuoli. En väitä, etteikö kirjoitukseni olisi hyvien tapojen vastaista, mutta se on minun mielipiteeni. En muuta mielipidettäni Steve Jobsista, vaikka olisi kuinka kuollut.

Kuten sanoin, suuttukaa rauhassa. Ei haittaa. Toivon vain ettei nyt käy niinkuin Michael Jacksonin kuollessa. Kaikki hehkuttivat, vaikka kaikki olivat sitä ennen varmoja että hän oli pedofiili ja vihasivat häntä.

Jonahan25/65

@24

Nimimerkin, varsinkin vahvistamattoman, takaa voi huudella mitä tahansa asiatonta.

En suuttunut, mutta toivon, että jonakin päivänä ymmärrät kuinka mauton ja lapsellinen kirjoituksesi oli.

daim0n26/65

Ikävä uutinen.

Tosin pelonsekaisella kauhulla tässä saa odottaa mitä apple fanpojat ja tytöt saa aikaan tämän jälkeen. varmaan rakennetaan pari temppeliä ja ehkä vielä ihan oma herätysliike applelle. On ne sen verran pimeetä porukkaa noin niinkuin yleistäen.

Ja todellakin OgeM$. Siltä ei voida välttyä.

Tnoi27/65

Is Steve in iCloud now?

wipe200028/65

Lainaus:

suuttukoon kuka haluaa, mutta itse olen vain iloinen, että se kuoli. En väitä, etteikö kirjoitukseni olisi hyvien tapojen vastaista, mutta se on minun mielipiteeni.


Tokihan saat vapaasti olla mitä mieltä haluat, mutta hyviin tapoihin tosiaan kuuluu, ettei vainajista huudella negatiivisia mielipiteitä. Tuskin kirjoittelusi ketään saa pahasti suuttumaan, mutta omaa arvostustasi vakavasti otettavana kirjoittelijana sillä saatat nakertaa.

hta29/65

@23 ArttuH5N1

"En tuntenut Jobsia edes etäisesti, eikä hänellä ollut vaikutusta elämääni. "

Saattaapi olla, että sillä mitä Jobs elämänsä aikana teki on enemmän merkitystä elämääsi kuin uskotkaan. Pieni alan historian kertaus voisi olla paikallaa.

Sinänsä olen samaa mieltä, että jollain suomalaisella matkapuhelin foorumilla RIP yms. osannottoni kirjoittelu on hyvinkin turhaa. Jos haluaa osanottonsa antaa niin sen voi tehdä esim. Applen sähköpostiosoitteeseen jonka ovat sitä varten avanneet.

TUHKANE30/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tnoi:

Is Steve in iCloud now?

Päivännaurut!

rip

Michelola31/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tnoi:

Is Steve in iCloud now?


"Introducing our new product, iDied"

osanottoni perheelle ja faneille

ArttuH5N132/65

@29 No voi huoh. Moni asia, jota Steve-sedän piikkiin laitetaan, oli tulosta hänen takanaan vaikuttaneesta koneistosta. Ei välttämättä häneltä itseltään. Ja rehellisesti ottaen, maailma olisi todennäköisesti lähes sama, kuin mitä se nyt on, olisi Steve syntynyt tai ei.

Nyt ei aivan puhuta Jeesus-luokan vaikuttajasta, vaan kohtalaisen suurta näkyvyyttä saaneesta toimarista.

"Is Steve in iCloud now?" ja "Introducing our new product, iDied" pistivät kyllä hykertelemään naurusta.

Tnoi33/65


IlmoPJ34/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:

@29 No voi huoh. Moni asia, jota Steve-sedän piikkiin laitetaan, oli tulosta hänen takanaan vaikuttaneesta koneistosta. Ei välttämättä häneltä itseltään. Ja rehellisesti ottaen, maailma olisi todennäköisesti lähes sama, kuin mitä se nyt on, olisi Steve syntynyt tai ei.


Ei olisi Applea ym. iLaitteita tuskin ilman Steve Jobsia. Tiedä sitä olisiko jotakin muuta sen tilalla.

Tuo koneisto kehittyi myöhemmin, vasta Applen kehittymisen jälkeen.
Eli voisi kysyä oliko Apple ensin vai koneisto.

Mutta ei kielletä sitä mitä hän teki, eli Applen, josta sen suosio alkoi ja on tähän asti kerännyt vankkumattoman kannattajakuntansa.

OgeMS35/65

Anteeksi jos en jaksa käydä sähköpostissa vahvistamassa kaikkea :P
Ja kuitenkin, huomaan kyllä kuinka "lapsellinen" se on, mutta se on minun mielipiteeni henkilöstä/asiasta, ja toin sen ilmi. Suomessa tämän kaiken pitäisi olla sallittua.

Mauttomuus on makuasia. (No pun intended!)

Omasta mielestäni juuri Steve Jobs oli se joka aiheutti Applen sulkeutuneen ekosysteemin synnyn. Haluan ilmoittaa, että Mac oli vielä 80-luvulla iloinen pikku PC-yritys. Nyt se on kaiken asiakkaiden informaation rohmuava miljoonayritys, jonka ainoa huoli on saada pidettyä kulissit yllä "tulevaisuuden teknologiaa" tarjoavasta yrityksestä.

Tnoi36/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti daim0n:


Tosin pelonsekaisella kauhulla tässä saa odottaa mitä apple fanpojat ja tytöt saa aikaan tämän jälkeen. varmaan rakennetaan pari temppeliä ja ehkä vielä ihan oma herätysliike applelle. On ne sen verran pimeetä porukkaa noin niinkuin yleistäen.

and here we go..
http://www.iltalehti.fi/digi/2011100614526845_du.shtml

bfr37/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:

@29 No voi huoh. Moni asia, jota Steve-sedän piikkiin laitetaan, oli tulosta hänen takanaan vaikuttaneesta koneistosta. Ei välttämättä häneltä itseltään. Ja rehellisesti ottaen, maailma olisi todennäköisesti lähes sama, kuin mitä se nyt on, olisi Steve syntynyt tai ei.

Nyt ei aivan puhuta Jeesus-luokan vaikuttajasta, vaan kohtalaisen suurta näkyvyyttä saaneesta toimarista.

"Is Steve in iCloud now?" ja "Introducing our new product, iDied" pistivät kyllä hykertelemään naurusta.

Vaikken itse mikään Apple-fani olekkaan, tuntuu tällainen teksti käsittämättömältä. Nyt puhutaan kuitenkin yhdestä niistä muutamasta miehestä jotka olivat päätekijöinä sekä kotitietokoneiden yleistymiseen ja kehittymiseen että hiirivetoisten graafisten käyttöliittymien kaupallistumiseen. Miehen ansiota on myös esim. Pixar ja sen tuoma teknologinen kehitys.

Tuntuu etteivät ihmiset eivät osaa ajatella kuin kaksi vuotta taaksepäin. Apple on paljon muutakin kuin iPad, ja ilman Steve Jobsia ei välttämättä olisi edes Internetiä.

ArttuH5N138/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti IlmoPJ:

Mutta ei kielletä sitä mitä hän teki, eli Applen, josta sen suosio alkoi ja on tähän asti kerännyt vankkumattoman kannattajakuntansa.

Ei kielletä. Kyllä hän sai paljon aikaan, en sitä kiistä. (Uskomattomin hänen saavutuksistaan onkin juuri tuo vankkumattoman kannattajakunnan luonti. On vaikea uskoa, miten yritysjohtaja on pystynyt luomaan niin vankan kannattajakunnan. Jotain hänen on täytynyt tehdä oikein.)

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti bfr:


Vaikken itse mikään Apple-fani olekkaan, tuntuu tällainen teksti käsittämättömältä.[...SNIP...]Tuntuu etteivät ihmiset eivät osaa ajatella kuin kaksi vuotta taaksepäin. Apple on paljon muutakin kuin iPad, ja ilman Steve Jobsia ei välttämättä olisi edes Internetiä.

Tuntuu käsittämättömältä, miten joku voi aliarvioida toiset ihmiset näin pahasti. Kuka tahansa tietää, mittä Steve-setä teki tai ei tehnyt, viimeistään katsoessaan wikipediaan. Pitää muistaa, ettei hän tätä kaikkea tehnyt yksin. (Vaikka jotkut ovat ja tulevat niin sanomaan.) Ja epäileekö joku, ettei vastaavia kehitysaskeleita olisi tapahtunut, ilman tätä Messiasta? Tässä on nimittäin se ero. Jos ajattelee, että Steve-setä teki nämä yksin ja ilman häntä, näitä asioita ei olisi tapahtunut, niin toki hän on todella suuri vaikuttaja ja verrattavissa suoraan Jeesukseen.

Ja toisaalta, ilman Steveä, ei olisi Toy Storya. Ja olisin täysin eri ihminen.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tnoi:


and here we go..
http://www.iltalehti.fi/digi/2011100614526845_du.shtml


Ei herran jumala. Hurmaavaa joukkoitsemurhaa odotellessa...

ugge39/65

Lainaus:

Steve Jobs on kuollut


Hyvä!

Anestic40/65

Juu pitää tosiaan muistaa, että kaveri oli toimari ja promoottori (helkkarin hyvä sellainen, kuka tahansa ei pysty tuollaista systeemiä myymään massoille). Sen innovoinnin ja koodauksen on tehneet sitten dippainssit sun muut professorit, Steve sitten esitellyt aikaansaannokset massoille. Suuret linjat vedetty varmaan jossain isoissa kokouksissa, missä läjä pöhöjä konsulttien kanssa juonut konjamiinia ja jutellut asiat halki. Sitten sanottu seuraavalle asteelle, että tehkää joku vitun ohut läppäri (kun tutkijat on ensin kertoneet, että tällaiselle voisi olla kysyntää). Ei kai kukaan oikeasti usko, että TJ:llä olisi paljon tuotteiden innovoinnissa tekemistä?? Ehkä idea kaksi siellä täällä, mutta kyllä esim. käyttöliittymäsuunnittelu on kokopäiväistä työtä, ja tuollainen ekosysteemi vaatii niitä monta kertaa monta. Näyttäisi olevan ihmisten mediafiltteri pahasti tukossa tämän asian kanssa :D Mutta kaveri oli markkinamiehenä nero.

Mutta kuolema sairauden kautta on aina surullista. Ja mammonaa ei sinne mukaan saa. Minusta parempi jakaa eläessä turhat pois, tarvijoitakin olisi...


bfr41/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti IlmoPJ:

Mutta ei kielletä sitä mitä hän teki, eli Applen, josta sen suosio alkoi ja on tähän asti kerännyt vankkumattoman kannattajakuntansa.

Ei kielletä. Kyllä hän sai paljon aikaan, en sitä kiistä. (Uskomattomin hänen saavutuksistaan onkin juuri tuo vankkumattoman kannattajakunnan luonti. On vaikea uskoa, miten yritysjohtaja on pystynyt luomaan niin vankan kannattajakunnan. Jotain hänen on täytynyt tehdä oikein.)

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti bfr:


Vaikken itse mikään Apple-fani olekkaan, tuntuu tällainen teksti käsittämättömältä.[...SNIP...]Tuntuu etteivät ihmiset eivät osaa ajatella kuin kaksi vuotta taaksepäin. Apple on paljon muutakin kuin iPad, ja ilman Steve Jobsia ei välttämättä olisi edes Internetiä.

Tuntuu käsittämättömältä, miten joku voi aliarvioida toiset ihmiset näin pahasti. Kuka tahansa tietää, mittä Steve-setä teki tai ei tehnyt, viimeistään katsoessaan wikipediaan. Pitää muistaa, ettei hän tätä kaikkea tehnyt yksin. (Vaikka jotkut ovat ja tulevat niin sanomaan.) Ja epäileekö joku, ettei vastaavia kehitysaskeleita olisi tapahtunut, ilman tätä Messiasta? Tässä on nimittäin se ero. Jos ajattelee, että Steve-setä teki nämä yksin ja ilman häntä, näitä asioita ei olisi tapahtunut, niin toki hän on todella suuri vaikuttaja ja verrattavissa suoraan Jeesukseen.

Ja toisaalta, ilman Steveä, ei olisi Toy Storya. Ja olisin täysin eri ihminen.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tnoi:


and here we go..
http://www.iltalehti.fi/digi/2011100614526845_du.shtml


Ei herran jumala. Hurmaavaa joukkoitsemurhaa odotellessa...

En sanonut ettei mitään näistä kehitysaskeleista olisi voinut tapahtua. Ne joko olisivat tapahtuneet tai eivät olisi, ja jos olisivat niin nopeammin tai hitaammin. Sitä on täysin mahdotonta todistaa mihinkään suuntaan. Sen sijaan väitteesi ettei Steve Jobs ole vaikuttanut eläämäsi mitenkään on täysin käsittämätön, etenkin kuin käytät kommenttisi ulostamiseen järjestelmää joka on osittain Steve Jobsin innovaatioiden ansiota.

Aras8842/65

Vaikka en yhtäkään Apple tuotetta omista tai ole koskaan omistanutkaan, niin silti kunnianosoitus Steve Jobsille. Apple ei ole yhtään mitään ilman vanhaa tuttua Steveä. :(

''Elämä kuluu nopeasti, joten älä tuhlaa aikaa elämällä muiden elämää.''


1955-2011
R.I.P

taku43/65

kukaan tälläkään foorumilla tiedä mistään mitään.. ei voi muuta sanoa.. rot in pieces steve mut oikeesti ei teistä Ivouhkoojista kukaan tiedä mitä se teki ja jätti tekemättä.. kuka keksi ja mitä keksi..


pakko sen verran palata, että luin kaikki kommentit ja ootte te pihalla kun lumiukot.. sehän oli alkuräjähdyksenkin takana... PRKL... haloo!!!

Lauzi44/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti taku:

kukaan tälläkään foorumilla tiedä mistään mitään.. ei voi muuta sanoa.. rot in pieces steve mut oikeesti ei teistä Ivouhkoojista kukaan tiedä mitä se teki ja jätti tekemättä.. kuka keksi ja mitä keksi..


pakko sen verran palata, että luin kaikki kommentit ja ootte te pihalla kun lumiukot.. sehän oli alkuräjähdyksenkin takana... PRKL... haloo!!!

Your point?

Mene ulos haukkaamaan happea jos alkaa kiukuttaa. Jätetään kuollut mies rauhaan ja toivotaan jaksamista omaisille.

Bluejack45/65

Täytyy kyllä todeta että sairasta on sakki (edes huonona vitsinä) ja kertoo paljon kun vainajan kustannuksella pitää pilkkaa tehdä.. no,siperia opettaa.

repino46/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Bluejack:

Täytyy kyllä todeta että sairasta on sakki (edes huonona vitsinä) ja kertoo paljon kun vainajan kustannuksella pitää pilkkaa tehdä.. no,siperia opettaa.

Niin on tainnut koti sekä koulukasvatus mennä pieleen, jos vainajia aletaan rienaamaan.
Tuo jengi vois katella pelien sijaan vaikka Tali-Ihantala kuvan. Kunnioitetaan vihollistakin.
Jenkki-filmeissä ei oma koskaan kaadu, eikä kai peleissäkään tule kuin game over.
Kuka lahopää edes kuvittelee, että elämä on tuollasta?
Kai vasta sitten kun on kantanut monia ystäviä hautausmaalle.

bfr47/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti taku:

kukaan tälläkään foorumilla tiedä mistään mitään.. ei voi muuta sanoa.. rot in pieces steve mut oikeesti ei teistä Ivouhkoojista kukaan tiedä mitä se teki ja jätti tekemättä.. kuka keksi ja mitä keksi..


pakko sen verran palata, että luin kaikki kommentit ja ootte te pihalla kun lumiukot.. sehän oli alkuräjähdyksenkin takana... PRKL... haloo!!!

Tästä kommentista ei onneksi jää epäselväksi, että sen takana on korkeintaan 15-vuotias kloppi jolla ei epäilemättä ole aavistustakaan esim. sellaisten henkilöiden kuin Bill Gates ja Steve Jobs merkityksestä maailmalle. Elämänkokemus kun rajoittuu iPadeihin ja Start-nappulan jälkeläisiin.

ep_48/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti bfr:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti taku:

kukaan tälläkään foorumilla tiedä mistään mitään.. ei voi muuta sanoa.. rot in pieces steve mut oikeesti ei teistä Ivouhkoojista kukaan tiedä mitä se teki ja jätti tekemättä.. kuka keksi ja mitä keksi..

pakko sen verran palata, että luin kaikki kommentit ja ootte te pihalla kun lumiukot.. sehän oli alkuräjähdyksenkin takana... PRKL... haloo!!!


Tästä kommentista ei onneksi jää epäselväksi, että sen takana on korkeintaan 15-vuotias kloppi jolla ei epäilemättä ole aavistustakaan esim. sellaisten henkilöiden kuin Bill Gates ja Steve Jobs merkityksestä maailmalle. Elämänkokemus kun rajoittuu iPadeihin ja Start-nappulan jälkeläisiin.


Voidaanhan sanoa mitä Steve Jobs ja Bill Gates ovat maailmalle tehneet mutta sitä ei voida tietää mitä olisi tapahtunut ilman heitä. Olisiko joku voinut keksiä/tehdä vielä mullistavaman/saman asian kuin mitä Steve tai Bill? Sitä ei kukaan voi tietää.

Jobs muutti oikeasti maailmaa. Ei esim. puhelimet todennäköisesti olisi sitä mitä ne nyt ovat. Kyllä Jobsin merkitys oli huomattava. Myönnän tosiasian, vaikken applesta itse niin pidäkkään. Toisaalta Jobsille on myös annettu aikalailla kaikki kunnia kaikesta Applen keksinnöistä ja onnistumisista vaikka keksinnöistä suuri osa keksinnöistä on omenan työntekijöiden tekemiä. Jobs on kuitenkin vahvasti vaikuttanut millaisia laitteista tulee mutta suurimman työn ovat tehneet applen työntekijät. No joo nyt menee pätemiseksi... Mutta siis jobsin merkitys oli huomattava (visiot ja laitteiden viimeistely, uudet ominaisuudet ym.).

Kerroppa nimim. taku sitten kaikki mistä täällä ei tiedetä kun kerran sanoit ettei täällä tiedetä mistään mitään? Vaikuttaa sille, ettet itse tiedä mitään kun skeidaa vain jauhat tänne muiden kirjoittamien asiallisten kommenttien joukkoon.

bfr49/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ep_:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti bfr:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti taku:

kukaan tälläkään foorumilla tiedä mistään mitään.. ei voi muuta sanoa.. rot in pieces steve mut oikeesti ei teistä Ivouhkoojista kukaan tiedä mitä se teki ja jätti tekemättä.. kuka keksi ja mitä keksi..

pakko sen verran palata, että luin kaikki kommentit ja ootte te pihalla kun lumiukot.. sehän oli alkuräjähdyksenkin takana... PRKL... haloo!!!


Tästä kommentista ei onneksi jää epäselväksi, että sen takana on korkeintaan 15-vuotias kloppi jolla ei epäilemättä ole aavistustakaan esim. sellaisten henkilöiden kuin Bill Gates ja Steve Jobs merkityksestä maailmalle. Elämänkokemus kun rajoittuu iPadeihin ja Start-nappulan jälkeläisiin.


Voidaanhan sanoa mitä Steve Jobs ja Bill Gates ovat maailmalle tehneet mutta sitä ei voida tietää mitä olisi tapahtunut ilman heitä. Olisiko joku voinut keksiä/tehdä vielä mullistavaman/saman asian kuin mitä Steve tai Bill? Sitä ei kukaan voi tietää.

Jobs muutti oikeasti maailmaa. Ei esim. puhelimet todennäköisesti olisi sitä mitä ne nyt ovat. Kyllä Jobsin merkitys oli huomattava. Myönnän tosiasian, vaikken applesta itse niin pidäkkään. Toisaalta Jobsille on myös annettu aikalailla kaikki kunnia kaikesta Applen keksinnöistä ja onnistumisista vaikka keksinnöistä suuri osa keksinnöistä on omenan työntekijöiden tekemiä. Jobs on kuitenkin vahvasti vaikuttanut millaisia laitteista tulee mutta suurimman työn ovat tehneet applen työntekijät. No joo nyt menee pätemiseksi... Mutta siis jobsin merkitys oli huomattava (visiot ja laitteiden viimeistely, uudet ominaisuudet ym.).

Kerroppa nimim. taku sitten kaikki mistä täällä ei tiedetä kun kerran sanoit ettei täällä tiedetä mistään mitään? Vaikuttaa sille, ettet itse tiedä mitään kun skeidaa vain jauhat tänne muiden kirjoittamien asiallisten kommenttien joukkoon.

Toisaalta Apple on menestynyt vain Jobsin aikana, Jobsin lähdettyä Apple joutui konkurssin partaalle, ja Jobsin palattua sai nostettua itsensä maailman arvokkaimmaksi yritykseksi,

Minä en kuitenkaan viittaa näihin asioihin, vaan mielestäni Jobsin suurimmat palvelukset yhteiskunnalle tapahtuivat silloin kun Apple ja Microsoft olivat parin miehen nyrkkipajoja ilman korporaatiota ja suurta henkilöstöä heidän takanaan.

taku50/65

Lainaus:

Jobs muutti oikeasti maailmaa. Ei esim. puhelimet todennäköisesti olisi sitä mitä ne nyt ovat. Kyllä Jobsin merkitys oli huomattava.

... häh

eli ennen vuotta 2007 ei ollut kosketus näyttöjä/ älypuhelimia...?

ja käyttöjärjestelmä Mac OS/X on vain pitkälle jalostettu (suljettu) linux(unix)

Lainaus:

Mene ulos haukkaamaan happea jos alkaa kiukuttaa. Jätetään kuollut mies rauhaan ja toivotaan jaksamista omaisille.


niin menin, ja omaisille jaksamista.

Lainaus:

Tästä kommentista ei onneksi jää epäselväksi, että sen takana on korkeintaan 15-vuotias kloppi jolla ei epäilemättä ole aavistustakaan esim. sellaisten henkilöiden kuin Bill Gates ja Steve Jobs merkityksestä maailmalle. Elämänkokemus kun rajoittuu iPadeihin ja Start-nappulan jälkeläisiin.


lisätään 10v ja kyseiset henkilöt ovat hyvinkin tuttuja..

Lainaus:

Minä en kuitenkaan viittaa näihin asioihin, vaan mielestäni Jobsin suurimmat palvelukset yhteiskunnalle tapahtuivat silloin kun Apple ja Microsoft olivat parin miehen nyrkkipajoja ilman korporaatiota ja suurta henkilöstöä heidän takanaan.


hienosti sanottu :)

repino51/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti taku:

Lainaus:

Jobs muutti oikeasti maailmaa. Ei esim. puhelimet todennäköisesti olisi sitä mitä ne nyt ovat. Kyllä Jobsin merkitys oli huomattava.

... häh

eli ennen vuotta 2007 ei ollut kosketus näyttöjä/ älypuhelimia...?

ja käyttöjärjestelmä Mac OS/X on vain pitkälle jalostettu (suljettu) linux(unix)

Lainaus:

Mene ulos haukkaamaan happea jos alkaa kiukuttaa. Jätetään kuollut mies rauhaan ja toivotaan jaksamista omaisille.


niin menin, ja omaisille jaksamista.

Lainaus:

Tästä kommentista ei onneksi jää epäselväksi, että sen takana on korkeintaan 15-vuotias kloppi jolla ei epäilemättä ole aavistustakaan esim. sellaisten henkilöiden kuin Bill Gates ja Steve Jobs merkityksestä maailmalle. Elämänkokemus kun rajoittuu iPadeihin ja Start-nappulan jälkeläisiin.


lisätään 10v ja kyseiset henkilöt ovat hyvinkin tuttuja..

Lainaus:

Minä en kuitenkaan viittaa näihin asioihin, vaan mielestäni Jobsin suurimmat palvelukset yhteiskunnalle tapahtuivat silloin kun Apple ja Microsoft olivat parin miehen nyrkkipajoja ilman korporaatiota ja suurta henkilöstöä heidän takanaan.


hienosti sanottu :)

Tavallaan tyhmää, että raharikkaat ei tajunneet tilaisuuttaan. Nuoret innovatiiviset kaverit, jotkut jopa nauroivat heille, autotallipojille, mutta kyllä nyt pulla maistuu sijoittajienkin suussa.

bfr52/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti taku:

.. häh
eli ennen vuotta 2007 ei ollut kosketus näyttöjä/ älypuhelimia...?

.

Itse en iphoneen koske, mutta myönnän silti auliisti sen aloittaneen täysin uuden ja tervetulleen eran älypuhelinkehityksessä, vaikkei sinäänsä ollutkaan ensimmäinen kaikkien teknologioidensa kanssa. Saman he tekivät nyt tableteille.

Ennen 2007 ei ollut puhelimissa kapasitiivisia kosketusnäyttöjä, jotain resistiivisiä paskoja joissain harvoissa.

Apple muuten kehitti kosketusnäytöllisen puhelimen konseptin. Se ei vain tapahtunut 2007 vaan 1984. Silloin kun sinä et ollut vielä edes siittiö, ja itsekkin konseptoin lähinnä hiekkakakkuesteitä pikkuautoille.

Lainaus:

.
ja käyttöjärjestelmä Mac OS/X on vain pitkälle jalostettu (suljettu) linux(unix)

.

Lopeta jo. OS/X ei ole koskaan pohjautunut Linuxiin kuten eivät sen edeltäjätkään.

repino53/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti bfr:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti taku:

.. häh
eli ennen vuotta 2007 ei ollut kosketus näyttöjä/ älypuhelimia...?

.

Itse en iphoneen koske, mutta myönnän silti auliisti sen aloittaneen täysin uuden ja tervetulleen eran älypuhelinkehityksessä, vaikkei sinäänsä ollutkaan ensimmäinen kaikkien teknologioidensa kanssa. Saman he tekivät nyt tableteille.

Ennen 2007 ei ollut puhelimissa kapasitiivisia kosketusnäyttöjä, jotain resistiivisiä paskoja joissain harvoissa.

Apple muuten kehitti kosketusnäytöllisen puhelimen konseptin. Se ei vain tapahtunut 2007 vaan 1984. Silloin kun sinä et ollut vielä edes siittiö, ja itsekkin konseptoin lähinnä hiekkakakkuesteitä pikkuautoille.

Lainaus:

.
ja käyttöjärjestelmä Mac OS/X on vain pitkälle jalostettu (suljettu) linux(unix)

.

Lopeta jo. OS/X ei ole koskaan pohjautunut Linuxiin kuten eivät sen edeltäjätkään.

Korjaan vähän tuota, nyt jo voin paljastaa.. Meillä oli kuitattuna Nokian kosketusnäytöt jo melkein 20 vuotta sitten...
Yhteydet pelitti loistavasti,.. tajusin sen, että olimme testaajia..
t: radistiylikersantti Reponen

bfr54/65

edit: tuplat

bfr55/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti repino:


Korjaan vähän tuota, nyt jo voin paljastaa.. Meillä oli kuitattuna Nokian kosketusnäytöt jo melkein 20 vuotta sitten...
Yhteydet pelitti loistavasti,.. tajusin sen, että olimme testaajia..
t: radistiylikersantti Reponen

Epäilemättä, mutta Ylikersantti Reponen muistaa myös että vuodesta 1984 on kohta 30 vuotta ;)
n. 20 vuotta sitten('92) julkaistiin jo kaupallisesti ensimmäinen kosketusnäytöllinen puhelin, IBM Simon.

edit: Quote-siivoustalkoot.

mjk56/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti OgeMS:

Anteeksi jos en jaksa käydä sähköpostissa vahvistamassa kaikkea :P
Ja kuitenkin, huomaan kyllä kuinka "lapsellinen" se on, mutta se on minun mielipiteeni henkilöstä/asiasta, ja toin sen ilmi. Suomessa tämän kaiken pitäisi olla sallittua.

Mauttomuus on makuasia. (No pun intended!)

Omasta mielestäni juuri Steve Jobs oli se joka aiheutti Applen sulkeutuneen ekosysteemin synnyn. Haluan ilmoittaa, että Mac oli vielä 80-luvulla iloinen pikku PC-yritys. Nyt se on kaiken asiakkaiden informaation rohmuava miljoonayritys, jonka ainoa huoli on saada pidettyä kulissit yllä "tulevaisuuden teknologiaa" tarjoavasta yrityksestä.

Eli oman järkeilysi mukaan voin sanoa sinua tuntematta, täydellisesksi idiootiksi?

taku57/65

Lainaus:

Lopeta jo. OS/X ei ole koskaan pohjautunut Linuxiin kuten eivät sen edeltäjätkään.

D'oh
maallikolle linux sana merkitsee enemmän kuin BSD/Unix siitä sanan käyttö..pahoitteluni harhaanjohdosta.
mutta Mac OS/X nyt kuitenkin pohjautuu UNIX/BSD. on vain pitkälle jalostettu ja SULJETTU!!!

bfr58/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti taku:

Lainaus:

Lopeta jo. OS/X ei ole koskaan pohjautunut Linuxiin kuten eivät sen edeltäjätkään.

D'oh
maallikolle linux sana merkitsee enemmän kuin BSD/Unix siitä sanan käyttö..pahoitteluni harhaanjohdosta.
mutta Mac OS/X nyt kuitenkin pohjautuu UNIX/BSD. on vain pitkälle jalostettu ja SULJETTU!!!

Kutsu sitä samantien Windows-pohjaiseksi, se lienee vielä tunnetumpi.

Jalostamisesta en tiedä, mutta ne osat siitä mitkä pohjautuvat BSD:n(ns. Darwin) eivät ole suljettuja. Lähdekoodit, ole hyvä:
http://www.opensource.apple.com/release/mac-os-x-105/

Ne varsinaiset silmä/käytettävyyskarkki-innovaatiot(finder, dock, jne.) jotka ovat julkaisuhetkellään erottaneet OS/X:n monista muista käyttöjärjestelmistä ovat toki suljettuja, ja käytännössä Jobsin yritysten käsialaa. Ja tämä ei nyt ole kannanotto niiden laatuun, jokainen muodostakoon siitä asiasta oman mielipiteensä.

hakala88159/65

Jos ei Jobsin syöpä olisi uusiutunut, olisi varmana kuultu salaliittoteorioita sairauden parantamiskeinoista yksinoikeudella rikkaille.

Haimasyövän 5-vuotisennuste on jopa pienenpi kuin enemmistöä edustavista keuhkosyövistä "ei-pienisoluisten" ennuste.

Nyt kävi ilmeisemmin niin, että kasvain saatiin "hävitettyä rötgennäytöltä" kyseisellä leikkaus operaatiolla.

Ärhäkäs on ollut jos muutamassa vuodessa olisi nollasta muuten palannut.

Saipahan ainakin lisäaikaa eikä kuollut ainakaan "liian nuorena".

repino60/65

Mullakin on kaveri, jota Otaniemessäkin hoidettiin uudella sädetyshoidolla. Nyt Kuopiossa leikkasivat 16 tuntia häntä.. no kai vielä siis jotain toivoa on...Erittäin rakas ystävä, mut nyt se on siel " Korkeemmas käres". Äänihuulisyövästä alko...

IlmoPJ61/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti repino:

Mullakin on kaveri, jota Otaniemessäkin hoidettiin uudella sädetyshoidolla. Nyt Kuopiossa leikkasivat 16 tuntia häntä.. no kai vielä siis jotain toivoa on...Erittäin rakas ystävä, mut nyt se on siel " Korkeemmas käres". Äänihuulisyövästä alko...


Oliko se Otaniemi vai Meilahti?
Ajattelin vaan kun Otaniemessä ei taida olla sairaalaa vai onko Otaniemi jossakin muualla myös kuin täällä pääkaupunkiseudulla.

repino62/65

No typerää jauhaa tätä oli se missä tahansa, mutta siellä annettiin pienen ydinreaktorin kautta neutriino hoitoa, lue uusin Tiede-lehti niin tietät enemmän.Nyt IlmoPj, älä pelleile tällä asialla, kun hän on nyt Jyväskylässä ja kaikki on nyt korkeemmas käres.
Asia ei kyllä tänne kuulu, mutta mieti jos sulta vietäs hyvä ystävä pois, ja minä oon kantanut jo liikaa arkkuja hautausmaalle. Eli kunnioita elämää, ja viisautta mitä sullakin on.

OgeMS63/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mjk:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti OgeMS:

Anteeksi jos en jaksa käydä sähköpostissa vahvistamassa kaikkea :P
Ja kuitenkin, huomaan kyllä kuinka "lapsellinen" se on, mutta se on minun mielipiteeni henkilöstä/asiasta, ja toin sen ilmi. Suomessa tämän kaiken pitäisi olla sallittua.

Mauttomuus on makuasia. (No pun intended!)

Omasta mielestäni juuri Steve Jobs oli se joka aiheutti Applen sulkeutuneen ekosysteemin synnyn. Haluan ilmoittaa, että Mac oli vielä 80-luvulla iloinen pikku PC-yritys. Nyt se on kaiken asiakkaiden informaation rohmuava miljoonayritys, jonka ainoa huoli on saada pidettyä kulissit yllä "tulevaisuuden teknologiaa" tarjoavasta yrityksestä.

Eli oman järkeilysi mukaan voin sanoa sinua tuntematta, täydellisesksi idiootiksi?

Siitä vaan. Niin sanovat myös monet jotka minut tuntevat. Monet ovat myös vastaan. Mielipiteitä saa olla, ja minun mielestäni ne saa ilmaista. Olisihan se ollut typerää, kun Osama Bin Laden kuoli, että ihmiset olisivat sanoneet: "Hieno mies, keksi lentokoneiden pommituksen" jne.

Onhan se vähän kärjistettyä verrata Osamaa ja Jobsia, mutta molemmat ovat vieneet omaa alaansa huonompaan suuntaan(Minun kannaltani). Tarvitseeko minun ylistää Jobsia vain koska hän kuoli? Onko Jobsilla kuoltuaan Immuniteetti negatiivisia kommentteja kohtaan?

repino64/65

minä nään asian niin, että apple oli hyvä vastapaino tyliin Ying/Yang ja tavallaan pakotti microsoftin tekemään enemmän, paitsi tuntuu, että muut on jo menneet ohi.
Itse en ole koko applen jutuista ole ollut koskaan kiinnostunut, ja nää i jutut tuntuu omituisilta. mitä eniten vihaan on nämä suljetut järjestelmät ja markkinoiden kautta toisten bloggaaminen. Linux ja google ovat mielestäni tulevaisuutta ja pilviversion kehittely, siinä on se ongelma, että laitevalmistajat menettää siinä hurjia summia, kun ei joka kotiin myydä uutta laitett 2 vuoden välein, johan nykyäänkin on aika suuri osa tiedostoista pilvessä. esimerkki siitä on kun Saksasta saa tyhjiä levyjä lähes ilmaseks...ja suomessa pitää maksaa vielä niistä TO-mafiamaksu.

exlex65/65

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ugge:

Lainaus:

Steve Jobs on kuollut


Hyvä!

Olipa tosi fiksu kommentti. Mietitkö edes tuota, kun kirjoitit tuon?

Kaverihan oli aivan nero.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki