AfterDawn logo

AMD julkaisi optimoidut ajurit Ragelle: FPS puolittui

Panu Roivas Panu Roivas

Sarjassamme melkein onnistuneita ajurijulkaisuja, AMD on tuonut uudet Rage Performance -ajurit Id Softwaren eilen Yhdysvalloissa julkaisemalle Rage-pelille, mutta AMD:n mukaan ensimmäinen ajuriversio osoittautui vialliseksi.

Doomin ja Quaken luoja id Software julkaisi eilen ensimmäisen uutta id Tech 5 -pelimoottoria käyttävän Rage-pelin. Valitettavasti AMD:n käyttäjät ovat joutuneet taistelemaan ajuriongelmien kanssa, sillä AMD:n julkaisema optimoitu ajuri pitikin sisällään vanhentuneita OpenGL-tiedostoja, minkä myötä pelin ruudunpäivitys puolittui ja pelissä esiintyi paljon grafiikka-artifakteja.

AMD on nyt kuitenkin päivittänyt korjatut ajurit sivuilleen, eli niiden pitäisi olla kunnossa Suomen julkaisun aikaan. Ajurit antavat suorituskykyparannuksia AMD:n 4000-, 5000- ja 6000-sarjan korteille. AMD:n Rage-ajureissa ei ole vastikään julkaistuja Battlefield 3 beta-optimointeja, joten ajurit kannattaa asentaa riippuen siitä kumpaa peliä pelaa. AMD pyrkii julkaisemaan yhdistetyt ajurit lokakuun lopulla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki