AfterDawn logo

Diablo 3:n suljettu beta-testaus alkoi

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Pitkään odotetun Diablo 3:n julkaisu hivuttautuu lähemmäs, kun Blizzard on ilmoittanut aloittaneensa pelin suljetun beta-testauksen. Ensimmäiset beta-kutsut on lähetetty onnekkaille ilmoittautujille sekä median edustajille.

Beta-vaiheessa testaajille avautuu mahdollisuus pelata koko pelin koko ensimmäisen kappaleen läpi ja tutustua ensimmäiseen päävastukseen sekä useisiin juonen sivuhenkilöihin. Käytössä ovat kaikki hahmoluokat, eli Barbarian, Witch Doctor, Wizard, Monk ja Demon Hunter.

Blizzardin mukaan beta-testi on tärkeä osa kehitystä ja oleellinen osa toimivaa lopullista julkaisua. "Tavoitteenamme on luoda paras toimintaroolipeli, jonka kehityksessä hyödynnämme kaikkea aiemmista osista oppimaamme sekä uuden Battle.net-alustan kaikkia mahdollisuuksia. Toivomme, että pelaajat nauttivat beta-testistä ja odotamme innolla kaikkea saamaamme palautetta", kommentoi Blizzardin toimitusjohtaja Mike Morhaime.


Beta-vaiheen alusta huolimatta Blizzardilta ei suostuta kommentoimaan lopullisen version julkaisupäivää. Alunperin pelin odotettiin saapuvan vielä tämän vuoden puolella, mutta viimeisimmissä huhuissa on väläytelty myös mahdollisuutta ensi vuoteen siirtyvästä julkaisusta.

2 KOMMENTTIA

KalikoJak1/2

Quote:

Beta-vaiheessa testaajille avautuu mahdollisuus pelata koko pelin koko ensimmäisen kappaleen läpi ja tutustua ensimmäiseen päävastukseen

Skeleton King ei ole ensimmäisen kappaleen päävastus eikä Betassa pääse pelaamaan kuin pieni osa ensimmäisestä kappaleesta muutenkaan.

Mutta mahtava uutinen silti! :D

ArttuH5N12/2

Quote:

Barbarian, Witch Doctor, Wizard, Monk ja Demon Hunter.


Ovat hieman muuttuneet Diablo 2 LOD:sta. Sääli. Tällä pelillä on kyllä "kovat paikat"; Edellinen peli kun oli niin älyttömän hyvä, niin on vaikea onnistua uudestaan yhtä hyvin. Voi tosin olla, että ne jotka tätä tulevat pelaamaan, eivät ole aikaisempiin versioihin edes koskeneet.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT