AfterDawn logo

PlayStation Vita taipuu PS3:n ohjaimeksi

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
3 kommenttia

Sonyn tutkimus- ja kehitysjohtaja Phil Rogersin mukaan ensi syksynä julkaistava PlayStation Vita -käsikonsolia voidaan käyttää PS3-konsolin ohjaimena. Ajatus muistuttaa erittäin paljon Wii U:n ohjainratkaisua.

Rogers kertoi PS Vitan ja PS3:n kykenevän kommunikoimaan toistensa kanssa, ja että halutessaan kehittäjät voivat hyödyntää Vitan ohjausmekanismeja PS3-peleissä. PlayStation 3:n piirtämä grafiikka voidaan myös siirtää Vitan viiden tuuman OLED-näytölle.

Alustojen ristituen ja verkkosynkronoinnin ansiosta PlayStation 3:lla pelattua peliä voidaan jatkaa tarkalleen samasta kohtaa myöhemmin PS Vitalla, tai toisinpäin.

Konsoleiden integraatio on enää pelikehittäjistä kiinni. Sony kertoi tekevänsä hartiavoimin töitä saadakseen kehittäjät innostumaan heidän uudesta ajatuksesta. Uusien huhujen mukaan Vita ilmestyy tämän vuoden lokakuussa.

3 KOMMENTTIA

Pro6191/3

Ostan!!! sen verran hyvältä kuuloostaa jos tuohon saisi vielä wlan ja mp3 ja leeffoj pystyis kattelee..

samarit12/3

Siinähän on noi kaikki ominaisuudet ja viel lisämaksust 3g.Veikkaan et moni kehittäjä ei käytä ominaisuutta.Tämä vain mun oma mielipide.Hyvä ominaisuus on myös tuo et suuri osa androidin peleistä toimii tuolla laitteella.Viimeisestä en ola täysin varma.


xxwavx1123/3

Nuin pieneltä näytöltä saattas PS3 pelien grafiikkakki näyttää hyvältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT