AfterDawn logo

OCZ korjaa SandForce-ongelmia ohjelmistopäivityksellä

Teemu Laitila Teemu Laitila

SSD-valmistaja OCZ on julkaissut asemilleen päivitetyn ohjelmiston, joka korjaa SandForce 2200 -sarjan muistiohjaimissa esiintyneet ongelmat. Muutama viikko sitten havaitut SandForcen muistiohjainten ongelmat ovat aiheuttaneet BSoD-ruutuja sekä esimerkiksi aseman häviämistä BIOSin tiedoista.

OCZ:n päivitetty firmware-tiedosto on tarkoitettu Vertex 3 - ja Agility 3 -sarjojen asemille. "OCZ on tehnyt SandForcen kanssa läheistä yhteistyötä ja SandForce on saanut ohjelmistostaan valmiiksi uuden 2.08-version, joka korjaa ilmenneitä ongelmia", OCZ:lta kerrotaan.

OCZ suosittelee kaikille asiakkailleen laitteidensa päivitystä uusimpaan versioon. Päivitys tapahtuu Toolbox-sovelluksen avulla, jonka voi ladata OCZ:n foorumeilta. Foorumeilla on tarjolla myös yksityiskohtaiset ohjeet päivityksen asentamiseen.

OCZ:n aseman omistajat selviävät vähemmillä ongelmilla, sillä muista valmistajista Corsair on joutunut vetämään Force 3 -sarjan 120 GB mallit kokonaan pois markkinoilta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki