AfterDawn logo

Verkkokauppa.com otti Corsairin Force 3 -SSD-asemat pois myynnistä

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Verkkokauppa.comilta saamamme tiedon mukaan se on poistanut Corsairin Force 3 -SSD-asemat myynnistä, koska niiden SandForce SF-2281 -ohjainpiireissä on havaittu vakavia puutteita. Force 3 -asemat julkaistiin toukokuun puolivälissä.

Useissa SandForce 2000 -sarjan ohjainpiireissä on havaittu vakavia puutteita, minkä vuoksi niihin perustuvat asemat eivät välttämättä toimi oikein. Käyttäjäkokemusten mukaan SSD-asemat ovat lakanneet toimimasta tai ne ovat alkaneet väläytellä BSoD-ruutuja.

OCZ käyttää Vertex 3- ja Agility 3 -asemissa samaa SF-2281-piiriä, mutta niissä vika ei ole yhtä vakava kuin Corsairin tuotteissa. OCZ:n kohdalla ongelma pitäisi ratketa pelkällä firmware-päivityksellä.


Verkkokauppa.com kertoi, että heidän asiakkaat voivat palauttaa viallisen Force 3 -aseman takaisin kauppaan tai vaihtaa sen vastaavaan tuotteeseen, kunhan Corsair vielä vahvistaa asemien takaisinkutsun heille. Päätös asemien myynnistä poistamisesta pitäisi tulla vielä tänään.

Näillä näkymin Corsair Force Series 3 -sarjan levyn ostaneet asiakkaat voivat palauttaa levyn ostopaikkaan ja saada hyvityksen tai korvaavan tuotteen. Tämä ei ole kuitenkaan vielä 100% varmaa, mutta Corsair lupasi vahvistaa asian vielä tänään.
Johannes Pajunen, Verkkokauppa.comin tuotepäälikkö

Päivitys. Force 3 -sarjan 240 GB:n malli on ilmestynyt kaupan valikoimiin. Corsairin tietojen mukaan vika koskee ainoastaan 120 gigatavun mallia.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki