AfterDawn logo

Cooler Masterilta kaksi koteloa Nvidia-teemalla

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Kotelovalmistaja Cooler Master on julkaissut kaksi Nvidia-faneille suunnattua yhtiön väreillä ja logolla varustettua koteloa. Molemmat kotelot perustuvat Cooler Masterin aiemmin julkaisemiin suosittihin kotelomalleihin. Ensimmäinen Nvdia-värityksen saanut malli on HAF-X Nvidia Edition -kotelo ja toinen malli on hillitymmin väritetty CM 690 II Advanced Nvidia Edition -kotelo.

HAF-X Nvidia Edition perustuu alkuperäiseen malliin, mutta etupaneeli ja osa yläpinnasta on saanut kirkkaan vihreän värityksen. Vihreän ja mustan yhdistelmää nähdää muuallakin kotelossa. Kovalevyjen kotelot noudattavat samaa kirkkaanvihreää väritystä ja etupaneelin tuuletinkin on valaistu vihertävällä ledillä.

Nvidian logo on osittain näkyvissä kotelon ikkunassa. HAF-X kotelo on mitoiltaan 230 x 599 x 550 mm ja sinne mahtuu ATX/MATX ja XL-ATX-luokan emolevyt. Emolevyn taustalevyssä on reikä takalevyn sisältävien prosessorijäähdyttimien asentamiseksi. Kotelossa on tarjolla lisätukea pitkille näytönohjaimille. Ilmankierrosta on huolehtimassa tuulettimet kotelon sivussa ja takana ja lisätuulettimille on kaksi paikkaa katossa. Etupaneeliin on mahdollista reitittää USB 3.0 ja 2.0 -portteja sekä eSATA, FireWire ja perinteiset audio-liittimet. Hintaa kotelolle muodostuu 230 dollaria.


CM 690 II Advanced -malli noudattaa samaa vihermustaa värimaailmaa, mutta huomattavasti hillitymmin. Kotelon sivuja pitkin juoksee vihreät raidat ja etupaneelin tuuletinta valaisee vihertävä led-valo. Kotelon ikkuna on Nvidian silmä-logon muotoinen. Lukuunottamatta vihreitä kiintolevypaikkoja, kotelo on muutoin musta.


CM 690 II Advanced on hieman HAF-X-mallia pienempi 214,5 x 511,8 x 528,8 mm:n mitoillaan, mutta voi silti mahduttaa sisälleen vesijäähdytykseen tarvittavan jäähdytinkennon. Kotelossa alhaalle sijoittuvan virtalähteen kaapelit on mahdollista kuljettaa emolevyn takaa haittaamasta ilmankiertoa ja yleistä esteettisyyttä. Ilmaa kotelossa kierrättää kotelon edessä, takana ja ylhäällä olevat tuulettimet. Etupaneeli sisältää USB-, eSATA- ja audio-liittimet sekä sisäänrakennetun SATA-X-kelkan. CM 690 II Advanced on hinnoiteltu 110 euroon.

2 KOMMENTTIA

Sandels121/2

Tuo HAF-X Nvidia Edition vaikuttaa kyllä liian räikeän väristeltä minun makuuni.
CM 690 II Advanced Nvidia Edition vaikuttas sopivan hillityltä.

Arzgahhh2/2

makee toi ylempi kotelo! Ottaisin heti kyllä, ellen olis just ostanu itselle koteloa. :) Noh ehkäpä seuraava koteloksi

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki