EA käynnisti yllättäen oman pilvipelipalvelun testaamisen

EA käynnisti yllättäen oman pilvipelipalvelun testaamisen
Viime vuoden lokakuussa pelijätti EA ilmoitti kehittävänsä uutta pilvipelipalvelua, jossa pelejä toistettaisiin keskuspalvelumilla ja pelaajalle kuva välitettäisiin suoratoiston avulla näytölle. Nyt tämän Project Atlas -palvelun käytännön testivaihe on alkanut.

Kokeilusta ei kerrottu ennakkoon mitään, joten se alkoi hiukan yllättäen, vaikka hankkeen olemassaolo on ollut jo pitkään tiedossa. Tämän vuoden aikana on saatu kuulla uutisia pilvipelipalveluista niin Googlelta (Stadia), Microsoftilta (xCloud) ja Sonylta (PlayStation Now). Kilpailu on selvästi kirstymässä alalla.EA:n testijakso ei tosin kestä kuin kaksi viikkoa, joten kovin hyvin sen makuun pelaajat eivät pääse. EA:n tarkoituksena on kerätä lähinnä testidataa usealta pelaajalta, jotta se löytää tärkeimmät kehityskohteet sen palvelusta. Kyse ei siis ole vielä varsinaisesta beta-testistä. Palvelussa voi pelata kokeilujakson aikana neljää peliä: FIFA 19, Titanfall 2, Need for Speed Rivals ja Unravel.

Project Atlas hyödyntää Amazonin pilvipalveluita.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 10. syyskuuta, 2019 16:19
Tägit
Project xCloud Google Stadia Project Atlas suoratoisto pilvipelaaminen EA
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud