Sony rikkoo ennätyksiä – PlayStation 4:ää myyty yli 100 miljoonaa kappaletta

Sony rikkoo ennätyksiä – PlayStation 4:ää myyty yli 100 miljoonaa kappaletta
Sonyn vuonna 2013 julkaisemaa PlayStation 4 -pelikonsolia on myyty tähän päivään mennessä jo yli 100 miljoonaa kappaletta. Ylitys tuli niukin naukin, sillä keväällä yhtiö kertoi myytyjen laitteistojen yltäneen 96,8 miljoonaan kappaleeseen ja huhti-kesäkuussa konsoleita myytiin 3,2 miljoonaa kappaletta lisää.

Harva pelikonsoli yltää edes elinkaarensa aikana 100 miljoonaan myytyyn laitteeseen, mutta Sonyn PlayStation 4 saavutti merkkipaalun ennätysajassa – nopeammin kuin PlayStation 2 tai Nintendo Wii. Ero PlayStation 2:een on kuitenkin vain kaksi kuukautta. Jää nähtäväksi riittääkö PS4:n puhti ohittamaan PS2:n myytyjen konsoleiden määrässä – eroa on kuitenkin vielä yli 53 miljoonaa kappaletta PS2:n eduksi.
Sonyn suunnitelmissa on julkaista uuden sukupolven PlayStation ensi vuonna. Konsoliin on tulossa tuki 8K-grafiikoille, 3D-tilaäänille, SSD-tallennusmuisti sekä tuki PS4-peleille.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 30. heinäkuuta, 2019 17:23
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Manu Pitkänen bio
Tägit
pelikonsolit Sony PlayStation 4 Pro Sony PlayStation 4 Sony
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud