Google hypettää – Aikoo esitellä pelialan tulevaisuutta ensi viikolla

Google hypettää – Aikoo esitellä pelialan tulevaisuutta ensi viikolla
Google aikoo tänä vuonna ottaa osaa GDC-pelikehitystapahtumaan ja ilmeisesti se esittelee jotakin sellaista, mistä kannattaa olla innoissaan. Yhtiö nimittäin aikoo striimata julkistustapahtuman suorana.

Google nostaa odotukset korkealla tuoreessa hypetys-twiitissä: se lupaa esitellä tapahtumassa koko pelialan tulevaisuuden. Jo aiemmin Googlen on spekuloitu esittelevän GDC:ssä yhtiön oman suoratoistopalvelun, mitä se testasi jo viime syksynä Yhdysvalloissa. Todennäköisesti palvelu aiotaan nyt kaupallistaa Yhdysvalloissa. Mikäli palvelu menestyy, laajennetaan sen saatavuutta muuallekin.



Erityistä Googlen teaseröinnissä on se, että hypetykseen ottaa osaa myös Googlen laitekehityksen johtaja Rick Osterloh. Vaikuttaisi siltä, että pelipalvelun lisäksi Google aikoo esitellä jonkinlaisen pelilaitteen tapahtumassa. Googlen tilaisuus pidetään 19. maaliskuuta.










Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 13. maaliskuuta, 2019 10:08
Tägit
pelaaminen PC-pelaaminen etäpelaaminen suoratoisto Google Project Stream Google
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud