AfterDawn logo

Sonosilta Arc Ultra -äänipalkki - pienempi laite, suurempi ääni

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Äänituotteista tunnettu Sonos tuo markkinoille Arc Ultra -äänipalkin, joka sisältää uudenlaista ääniteknologiaa. Lisäksi Sonos lanseeraa uuden Sonos Sub 4 -subwooferin.

Arc Ultra (999 €) ja Sub 4 (899 €) tulevat myyntiin 29. lokakuuta alkaen.

Arc Ultrassa käytetään Sound Motion -teknologiaa. Sonosin mukaan tämän teknologian ansiosta äänipalkissa on entistä pienempi muunnin, vaikka sen basson teho on moninkertainen. Teknologia mahdollistaa sen, että entistä pienemmät laitteet voivat tuottaa entistä suurempaa ja parempaa ääntä. Sonisin mukaan Arc Ultra tuottaa jopa kaksi kertaa enemmän bassoa edeltäjäänsä verrattuna ja mahdollistaa 9.1.4-tilaäänikokemuksen.

"Vuosikymmenten ajan Sonos on mullistanut kotiteatteri- ja musiikkikokemuksia tuotteilla, jotka näyttävät ja kuulostavat hyvältä. Nyt Sound Motion -teknologia rikkoo käsitykset siitä, mitä yksi kaiutin voi tehdä. Lisäsimme sen osaksi kotiteatteria, missä vaaditaan tilaan sopivan muotoilun lisäksi poikkeuksellisen upeaa ääntä," kertoo Sonosin toimitusjohtaja Partick Spence. "Arc Ultra on myydyimmän äänipalkkimme uudistettu versio, joka tuottaa tätä uutta teknologista innovaatiota hyödyntäen ennennäkemättömän äänikokemuksen entistä pienemmästä laitteesta."

Sonos kertoo Arc Ultran sisältävän täysin uudistetun arkkitehtuurin, jossa on 14 Sonosin suunnittelemaa ohjainta, mukaan lukien Sound Motion -bassokaiutin sekä diskanttikaiuttimien ryhmä, jonka molemmissa päissä on 9.1.4-tilaäänen tuottavat aaltoputket.

Valkoinen Sonos Arc Ultra äänipalkki

Äänipalkki tekee myös puheesta selkeämpää, mikä helpottaa dialogin seuraamista. Sonos-sovelluksesta löytyvä uudistettu puheenparannustoiminto antaa mahdollisuuden valita sopivan tason dialogin selkeyttämiseksi.


Arc Ultra voidaan kiinnittää seinälle tai asettaa TV-tasolle. Yhteys hoituu HDMI eARC -liitännällä. Siitä löytyy myös Bluetooth, ja ohjaaminen hoituu kaukosäätimellä, sovelluksella tai ääniohjauksella.

Sub 4 -subwoofer on entistä tehokkaampi ja sisältää paremmat yhteydet. Muotoilunsa ansiosta sen voi asettaa pystyyn, vaakatasoon tai vaikka piilottaa sohvan alle.

Sub 4:sta voi käyttää yhdessä vaikkapa Arc Ultran kanssa.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki