AfterDawn logo

Logitech julkisti uuden sukupolven rattiohjaimen sekä lisäosat

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Oheislaitteiden valmistaja Logitech julkisti Racing Series (RS) -rattiohjaimen ja siihen erilaisia lisäosia.

Uusia tuotteita ovat RS Wheel Hub, RS Track Wheel, RS Round Wheel, RS QR Adapter ja RS Shifter & Handbrake.

RS Wheel Hub -rattirunko on yhteensopiva PC-tietokoneiden ja pelikonsolien kanssa ja se voidaan kiinnittää kaikkiin Logitech G Direct Drive Base -tekniikalla toimiviin rattialustoihin. Tämä mahdollistaa useamman eri pelialustan kanssa yhteensopivan peliohjaimen. Rattirungossa on kätevä pikakiinnitys, joka mahdollistaa nopean ja helpon ratin vaihtamisen. Runko tukee Racing Series- ja Logitech G x MOMO -ratteja.

Itse ratin osalta on tarjolla RS Track Wheel ja RS Round Wheel.

Ensimmäinen on suunnattu erityisesti vaativiin rata-ajoihin ja pitkiin kisakokemuksiin. Jälkimmäinen eli pyöreä ratti sopii kaikenlaisiin ajopeleihin ja erityisesti sellaisiin tilanteisiin, joissa tarvitaan isoa kääntösädettä ajoneuvon hallintaan.

Alumiinista valmistettuun RS QR Adapter -rattisovittimeen voidaan liittää lähes mikä tahansa ratti, jossa käytetään 70 tai 50,8 millimetrin PCD-pulttikiinnitystä. Tällaisia ovat muun muassa MOMOn valmistamat ratit. Rattisovitin liitetään pc-tietokoneen kanssa yhteensopivaan Logitech G Direct Drive -rattialustaan.


Aidompaa kokemusta saa parannettua tarkalla ja monipuolisella vaihde- ja käsijarrujärjestelmällä eli RS Shifter & Handbrakella. Vaihteiston tuntumaa ja käsijarrun tehoa voidaan helposti räätälöidä suoraan G HUB -ohjelmistolla, jonka avulla toiminnot mukautuvat mihin tahansa peliin.

Logitech G RS Wheel Hub for Xbox/PC, Logitech G RS Wheel Hub for PC, Logitech G RS Track Wheel, Logitech G RS Round Wheel, Logitech G RS QR Adapter ja Logitech G RS Shifter & Handbrake tulevat saataville 159, 139, 79, 79, 69 ja 159 euron kuluttajahintoihin.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki