AfterDawn logo

ABC-asemilla testataan uusia pikakassoja - yhdistävät asioinnin ravintolassa ja marketissa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

S-ryhmän ABC-asemille testataan syksyn aikana uudenlaisia pikakassoja, joiden toteutus on ensimmäinen laatuaan Suomessa.

Uusia pikakassoja testataan nyt kahdessa ABC Liikennemyymälässä, Hämeenlinnan Tiiriössä ja Pernajan Kuninkaantiellä. Kassoja testataan myös muutamilla muilla ABC-asemilla syksyn edetessä. Päätökset niiden laajemmasta käyttöönotosta ketjussa tehdään muutaman kuukauden testijakson jälkeen.

Näillä uusilla pikakassoilla voi maksaa kaikki ABC:n myymälän ikärajattomat tuotteet kuten ABC Ravintolan annokset, noutopöydän, kahvilatuotteet sekä marketin tuotteet.

Kassalta saadun tilausnumeron avulla pystyy näytöltä seuraamaan tilauksensa valmistumista ja noutamaan valmiin annoksen noutopisteeltä.

"Seuraamme innolla asiakkaiden kokemuksia uusista pikakassoista, jotka tekevät meillä asioinnista nykyistäkin mutkattomampaa etenkin ruuhka-aikoina. Testauksessa mukana olevilla asemilla on siirrytty myös digitaalisiin tilausnäyttöihin, jotka mahdollistavat ravintolatilauksen reaaliaikaisen seurannan", kertoo ABC-ketjun kehitysjohtaja Marko Fonsén SOK Liikennekaupan ketjuohjauksesta.

S-ryhmän mukaan pikakassat on kehitetty helppokäyttöisyys ja nopea asiointi edellä, mutta ainakaan toistaiseksi niiden käyttäminen ei ole pakollista, sillä perinteinen kassa säilyy edelleen vaihtoehtona.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki