AfterDawn logo

Disney+ -suoratoistopalveluun luvassa lokakuussa mainoksilla toimiva tilausvaihtoehto

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Disney+ -suoratoistopalvelu sai mainoksilla varustetun tilausvaihtoehdon Yhdysvalloissa vuoden 2022 loppupuolella ja myöhemmin se alkoi saapua käyttöön muualla maailmassa. Nyt mainoksilla tuettu tilausvaihtoehto on luvassa myös Suomeen, Disney tiedottaa.

Suomessa uusi tilausvaihtoehto otetaan käyttöön 17. lokakuuta. Mainoksilla toimivan vaihtoehdon lisäksi tarjolla on kaksi mainoksista vapaata tilausvaihtoehtoa.

"Disney+ jatkaa palveluvalikoimansa kehittämistä ja tarjoaa kuluttajille lisäarvoa sekä pääsyn ainutkertaiseen, maailmanluokan viihdetarjontaan. Mainoksilla tuetun tilausvaihtoehdon lanseeraaminen on merkittävä askel Disney+ -palvelulle Suomessa, ja se lisää valinnanvapautta sekä kuluttajille että mainoskumppaneillemme. Kaikki asiakkaamme voivat nauttia uusimmista sarjoista, kuten FX:n The Bear ja Only Murders in the Building sekä 18. syyskuuta alkaen Marvel Televisionin live-action-sarja Agatha: All Along. Tulossa ovat myös kauan odotetut sarjat Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band sekä Lucasfilmin seuraava Star Wars -sarja Star Wars: Skeleton Crew ja paljon muuta", kertoo Hans van Rijn, The Walt Disney Company Nordic & Baltic -maajohtaja ja SVP.

Kolme vaihtoehtoa ovat Standard mainoksilla, Standard ja Premium.

Standard mainoksilla maksaa 5,99 euroa kuussa, Standard 9,99 euroa kuukaudessa (tai 99,90 euroa vuodessa) ja Premium 13,99 euroa kuukaudessa (tai 139,90 euroa vuodessa).

Kaksi ensimmäistä tukevat Full HD -laatua, 5.1 -ääntä ja mahdollistavat katselun kahdella laitteella samanaikaisesti.

Premium tarjoaa jopa 4K HDR-laadun, Dolby Atmos -äänen ja katselun neljällä laitteella samanaikaisesti.


Standard ja Premium mahdollista lataukset jopa 10 laitteelle.

Olemassa olevien asiakkaiden tilaus muuttuu Premiumiksi. Asiakkaat voivat vaihtaa Standard- tai Standard mainoksilla -tilaukseen.

Nykyisiltä asiakkailta uusi hinta laskutetaan seuraavan laskutussyklin alkaessa tai 21. marraskuuta jälkeen. Nykyisillä asiakkailla hinta siis nousee 10,99 eurosta 13,99 euroon tai 109,90 eurosta 139,90 euroon.

Syyskuussa Disney+ alkaa rajoittamaan palvelun salasanojen jakamista kavereille ja tätä varten luvassa on uusi lisähinta, mikäli samaan tilaukseen haluaa lisätä eri osoitteessa asuvia käyttäjiä.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki