AfterDawn logo

Lenovon 299 euron tabletissa on 8 kaiutinta ja se toimii tarvittaessa Bluetooth-kaiuttimena

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Lenovo julkisti Android-tabletin kahdeksalla kaiuttimella. Lenovo Tab Plus on saatavilla välittömästi 299 euron hintaan.

Lenovon mukaan tabletissa on kahdeksan JBL Hifi -kaiutinta neljässä erillisessä kaiutinkotelossa, joiden tilavuus on yhteensä 22 kuutiosenttimetriä. Näistä neljä ovat matriisidiskanttikaiuttimia ja loput toiset neljä ovat tasapainotettuja bassokaiuttimia.

Laitteessa on lisäksi Dolby Atmos -tilaäänet, ja se tukee kuulokkeita käytettäessä 24-bittistä ja 96 kHz:n taajuista ääntä.

Ääntä toistaa suoraan tabletista, mutta tarvittaessa 26-wattista äänentoistoa voi hyödyntää Bluetooth-kaiuttimena eli musiikin voi laittaa pyörimään vaikkapa televisiosta tai puhelimesta.

Tabletissa on käyttäjäkohtaisesti räätälöitävä sovellus äänenvoimakkuuden ja -asetusten hienosäätöön. Sovelluksen voi vaikkapa määritellä nostamaan musiikin voimakkuutta silloin, kun avaat musiikkisovelluksesi ja vastaavasti hiljentämään voimakkuutta siirtyessäsi verkkoselaimeen.

"Tabletit ovat kehittyneet vastaamaan työn, opiskelun ja vapaa-ajan välillä vaihtelevien ihmisten tarpeita. Uudet laitteet tarjoavat tasapainoisen yhdistelmän liikkuvuutta ja suorituskykyä", kertoo Stig Myklebust, Lenovon Pohjoismaiden kuluttajatuotteiden johtaja. "Tablettimarkkinoiden elpyessä asiakkaat Lenovo tarjoaa asiakkailleen entistä monipuolisempaa valikoimaa tuotteita, joiden ominaisuudet sopivat juuri heidän erityisiin tarpeisiinsa. Lenovo Tab Plus on loistava esimerkki monipuolisesta tabletista, joka tarjoaa ensiluokkaisen äänen ja mukaansatempaavan viihdekokemuksen."

Muuten laitteessa 11,5-tuumainen LCD-näyttö 2000 x 1200 pikselin tarkkuudella, 90 hertsin virkistystaajuudella ja 400 nitin kirkkaudella, MediaTekc G99 -piiri, 8600 mAh akku 45 watin latauksella.

Sisäisen jalustan avulla tabletin asentoa voi säätää 175 asteen verran.


Laitteella on IP52-luokitus pölyn- ja vedenkestävyydelle. Kirjojen ystäville laitteessa on immersiivinen lukutila, joka pehmentää kuvanlaatua, jotta se muistuttaisi enemmän perinteisiä kirjojen sivuja. Valmiustilassa laitetta voi käyttää myös digitaalisena valokuvakehyksenä tai kellona.

Android 14 -käyttöjärjestelmään Lenovo lupaa päivityksiä kahden vuoden ajan eli oletettavasti luvassa on Android 15 ja Android 16, minkä lisäksi tietoturvapäivityksiä julkaistaan neljän vuoden ajan aina kesäkuuhun 2028 saakka.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki