AfterDawn logo

Jabra julkaisi uudet kuulokkeet - hetkeä myöhemmin ilmoitti lopettavansa kuluttajille suunnattujen kuulokkeiden valmistamisen

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Jabra julkaisi uuden sukupolven versiot Elite-lippulaivakuulokkeistaan 11. kesäkuuta. Samana päivänä Jabran emoyhtiö GN Store Nord ilmoitti, että nämä kuulokkeet jäävät Jabran viimeisiksi kuluttajille suunnatuiksi kuulokkeiksi.

Tiedotteessa kerrotaan, että GN on päättänyt asteittain lopettaa Elite- ja Talk-tuotelinjansa lisätäkseen keskittymistä ja resursseja GN:n liiketoiminnan muihin osiin.

GN:n mukaan tulevaisuuden innovaation ja kasvun edellyttämät investoinnit tässä erittäin kilpailullisessa markkinassa katsotaan pitkällä aikavälillä perusteettomiksi, kun otetaan huomioon siihen liittyvät riskit.

Nykyisille kuulokkeille tarjotaan tukea vielä vuosien ajan.

Elite-sarjan viimeiset kuulokkeet ovat Elite 8 Active Gen 2 ja Elite 10 Gen 2.

Kuulokkeissa on kotelossa on sekä USB-C- että 3,5 mm:n liittimen yhteensopivuus, mahdollistaen vaivattoman suoratoiston ja liitettävyyden yhdellä napin painalluksella.

Koteloon sisäänrakennetun sirun avulla käyttäjät voivat liittää ja striimata ääntä langattomasti useista laitteista suoraan nappikuulokkeisiinsa. Esimerkiksi lentokoneessa, juoksumatolla tai kotona televisiota katsellessa käyttäjät voivat yksinkertaisesti kytkeä kotelon kiinni ja nauttia tilaäänen suoratoistosta nappikuulokkeissa.


Kuulokkeissa on parannettu tilaääni ja Dolby Atmos -tuki sekä tilaäänen tuomia hyötyjä laajemmille sisällöille, kuten podcasteille. Parantuneiden toimintojen listalla on myös aktiivinen vastamelutoiminto, joka poistaa jopa kaksi kertaa enemmän melua kuin aiemmat laitesukupolvet.

Elite 8 Active Gen 2:n suositushinta on 229 € ja ne ovat saatavilla väreissä Navy, musta & kahtena uutena värinä (koralli ja oliivi) kesäkuun 2024 puolessa välissä.

Elite 10 Gen 2:n suositushinta on 279 euroa. Ne ovat saatavilla väreissä titaanimusta, kiiltävä musta, musta, cocoa ja kahdessa uudessa värissä (denim ja pehmeä valkoinen) kesäkuun 2024 puolessa välissä.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki