AfterDawn logo

Sonosilta ensimmäiset kuulokkeet - 499 eurolla korkealaatuista ääntä, aktiivinen melunvaimennus ja 30 tunnin akunkesto

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
1 kommentti

Kaiuttimista tunnettu Sonos julkaisi Sonos Ace -kuulokkeet, jotka ovat yhtiön debyytti kyseisessä tuotekategoriassa.

Yhtiön ensimmäiset kuulokkeet sijoittuvat heti kalliimpaan päähän, sillä nämä kupit maksavat 499 euroa. Vertailun vuoksi Applen AirPods Maxit saa itselleen tällä hetkellä 529 eurolla.

Sonos Ace -kuulokkeet tulevat maailmanlaajuisesti myyntiin 5. kesäkuuta. Värivaihtoehdot ovat musta ja Soft White. Ennakkotilaus onnistuu jo Sonosin verkkokaupasta.

"Kuuntelijamme ovat jo vuosia toivoneet meiltä Sonos-kokemuksella varustettuja kuulokkeita. Halusimme varmistaa, että tämän kategorian ensimmäinen tuotteemme kuvastaa sitä innovaatio- ja äänikokemusta, josta Sonos tunnetaan", kertoo Patrick Spence, Sonosin toimitusjohtaja. "Sonos Ace -kuulokkeissa on hyödynnetty kaikkea, mitä olemme oppineet viimeisen kahden vuosikymmenen aikana. Ne ovat yhdistelmä hämmästyttävää ääntä, tyylikästä muotoilua ja kestävää mukavuutta."

Ace-kuulokkeiden luvataan tuottavan korkealaatuista ääntä. Äänestä vastaavat 40 millimetrin dynaamiset ohjaimet. Sonosin kehittämä uusi TrueCinema-teknologia tarjoaa tarkan ja immersiivisen kotiteatterikokemuksen.


Kuulokkeet toistavat häviötöntä ääntä Bluetoothin kautta Android-laitteilla, joissa käytetään Qualcomm Snapdragon Sound AptX for Lossless -teknologiaa. iOS-laitteilla häviötöntä ääntä ei tueta Bluetoothilla, mutta USB-C-yhteydellä se onnistuu.

Sonosin kuulokkeet toimivat yhteen Sonos-äänipalkkien kanssa, josta äänen voi tarvittaessa helposti siirtää kuulokkeisiin. Valmistajan mukaan Acen Dolby Atmos -tilaääni ympäröi kuuntelijan dramaattisen yksityiskohtaisella äänellä. Dynaaminen pään liikkeiden seuranta pitää kuuntelijan toiminnan keskipisteessä, vaikka huomio kiinnittyisikin hetkeksi muualle.

Tarjolla on luonnollisesti myös aktiivinen melunvaimennus (ANC) sekä Valppaustila, joka sekoittaa osan ulkoisista äänistä musiikkiin ja muuhun toistettavaan sisältöön. Nämä saa myös poistettua käytöstä oikean korvakupin painikkeella.

Kuulokkeissa on yhteensä kahdeksan mikrofonia melunhallintaan ja myös puheluita varten.

Sonos Ace kuulokkeet avoimessa kuljetuskotelossa

Lataus tapahtuu USB-C:n kautta, jota voidaan myös hyödyntää langalliseen yhteyteen. Mukana tulee USB-C - USB-C -kaapeli sekä USB-C - 3.5 mm -kaapeli.

Kuulokkeita voi käyttää yhdellä latauksella jopa 30 tuntia. Kolmen minuutin pikalataus tuo kolme tuntia lisää kuunteluaikaa.

Kuulokkeissa on myös panostettu muotoiluun. Esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä valmistettu panta mahdollistaa tarkan säädön.


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

1 KOMMENTTI

jartar1/1

Mää en ymmärrä tätä, että ihan kaikki laitteet mistä jotain ääntä lähtee voivat käyttää dolby atmos nimitystä. Ja siihen ei liity millään tavalla se, että pystyvätkö ne toistamaan dolby atmos ääntä. Tästä saa hyvin selkeän keskustelun.

Eli siis sinulla on kännykässä dolby atmos ja kuulokkeissa dolby atmos ja soundbarissa myös? Mut ikävä kyllä noilla dolby atmos laitteilla ei voi toistaa oikeaa dolby atmosta. Se dolby atmos merkki kun ei kerro siitä pystyykö sillä toistamaan dolby atmosta, koska sen merkinnän voi ostaa rahalla mihin tahansa, mistä ääntä kuuluu.

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki