AfterDawn logo

Powerilla käynnistyy muutosneuvottelut - Neuvottelujen piirissä on 880 henkilöä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Power Finland Oy tiedottaa, että kodinkoneketjussa aloitetaan 7.5.2024 muutosneuvottelut, jotka koskettavat koko organisaatiota.

Muutosneuvotteluiden kohteena ovat kaikki Power Finland Oy:n toiminnot, ja neuvottelujen piirissä on noin 880 henkilöä.

Powerin mukaan uudelleenjärjestelyjen toimenpiteet voivat toteutuessaan johtaa 245 henkilön työsuhteen olennaisiin muutoksiin, osa-aikaistamisiin, lomautuksiin tai irtisanomisiin. Muutosneuvottelujen arvioidaan kestävän 6 viikkoa.

Yhtiön kannattavuus on tänä kalenterivuonna heikentynyt, minkä vuoksi toimintoja ja työtehtäviä on järjesteltävä uudelleen. Tavoitteena on saavuttaa kustannustason vähennyksiä ja tehostaa toimintaa siten, että yhtiön kilpailukyky haastavassa markkinatilanteessa turvataan, tiedotteessa kerrotaan.

"Haastava markkinatilanne ja kustannusten kasvu heijastuu tällä hetkellä myös kodinelektroniikkaan, joten olemme joutuneet tekemään harmillisen päätöksen muutosneuvotteluiden aloittamisesta. Muutosneuvottelujen tavoitteena on turvata tulevaisuuden kilpailukyky ja toimintaedellytykset tehostamalla ja muuttamalla organisaatiota ja toimintatapoja, selkeyttämällä toimenkuvia sekä suuntaamalla resurssit potentiaalisiin kasvualueisiin", Power Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha-Mikko Saviluoto kertoo.

Power avaa suurmyymälän Vantaan Tammistoon kesällä ja syksyllä puolestaan Espooseen.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki