AfterDawn logo

Kahdella 14 tuuman näytöllä varustettu ASUS Zenbook DUO -kannettava nyt myynnissä Suomessa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Asus julkisti tammikuun CES 2024 -messuilla uudenlaisen kannettavan tietokoneen, jossa on kaksi 14-tuumaista näyttöä. Nyt tämän koneen voi hankkia Suomessa.

Zenbook Duo (UX8406) on nähtävästi Suomessa saatavilla vain yhdessä kokoonpanossa, jonka suositushinta on 2399 euroa. Suomessa laitetta myyvät muun muassa Gigantti, Power, Elisa ja Verkkokauppa.com, mutta kaikilla jälleenmyyjillä laite ei vielä ole saatavilla.

Tällä rahalla saa Intel Core Ultra 7 -suorittimen, 32 gigatavua LPDDR5X-RAM-muistia ja teratavun verran tallennustilaa.

Koneen ehdoton ykkösominaisuus on se, että siitä löytyy kaksi näyttöä. Kumpikin OLED-paneeli on kooltaan 14-tuumainen ja ne toimivat 120 hertsin virkistystaajuudella.


Konetta voi käyttää normaalin läppärin tapaisesti, sillä mukana tulee ErgoSense-näppäimistö, joka kiinnittyy pinnien avulla toisen näytön päälle. Kun näppäimistö ei ole kiinni koneessa, sitä voi käyttää langattomasti Bluetooth-yhteydellä, jolloin kumpikin näytöistä vapautuu käyttöön.

Koneen oman tukijalan ansiosta Zenbook Duo voi olla pystyasennossa tai vaikkapa vaakasennossa. Niin sanottuun telttatilaan konetta ei voi asettaa, sillä sarana kääntyy enintään 180 astetta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki