AfterDawn logo

Amazon julkisti tehokkaamman Fire TV Stick 4K Max -mediatoistimen 16 gigatavun tallennustilalla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Amazon julkisti kaksi uutta Fire TV -mediatoistinta. Uusia laitteita ovat Fire TV Stick 4K ja Fire TV Stick 4K Max. Nämä korvaavat aiemmat vastaavat laitteet.

Kaksikosta tehokkaampi ja monipuolisempi on uusi Fire TV Stick 4K Max.

Tässä mediatoistimessa on päivitetty 2,0 GHz:n neliydinprosessori, mikä tekee siitä Amazonin tehokkaimman suoratoistotikun. Fire TV Stick 4K Max on alan ensimmäinen suoratoistotikku, joka tukee Wi-Fi 6E:tä. Tämä parantaa nopeutta ja vähentää viivettä yhteensopivilla reitittimillä.

Laite tukee 4K-tarkkuutta sekä sisältää Dolby Vision-, HDR-, HDR10+- ja Dolby Atmos-tuet.

Sisäistä tallennustilaa on nyt 16 gigatavua eli tuplasti verrattuna edellisen sukupolven laitteeseen. Suurempaan tallennustilaan saa tallennettua enemmän sovelluksia ja pelejä.

Fire TV Stick 4K Max tukee myös Ambient Experience -toimintoa. Tällä toiminnolla tyhjän ruudun saa muutettua älykkääksi näytöksi, joka toistaa hyödyllistä tietoa vaikkapa kalenterista ja sen kautta voi myös hallita musiikin suoratoistopalveluita.


Lisäksi Ambient Experience voi toistaa erilaisia taideteoksia, joita on tarjolla yli 2000 kappaletta.

Tavallinen Fire TV Stick 4K myös parantaa suorituskykyä. Siinä on päivitetty 1.7 GHz:n neliydinprosessori, joka tarjoaa Amazonin mukaan 30 prosentin parannuksen edeltäjään verratessa.

Tämä laite käyttää Wifi 6-yhteyttä ja tuettuna ovat Dolby Vision, HDR, HLG ja HDR10+.

Fire TV Stick 4K Max maksaa 59,99 dollaria ja Fire TV Stick 4K 49,99 dollaria. Suomessa aiempia versioita on myynyt muun muassa Verkkokauppa.com, joten mahdollisesti myös uudet mallit tulevat saataville jossain vaiheessa Verkkokauppa.comille myyntiin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki