AfterDawn logo

JBL:n Soundgear Sense -kuulokkeet ovat brändin ensimmäiset aidosti langattomat avoimen malliset nappikuulokkeet

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

JBL julkisti kolmet uudet kuulokkeet. Soundgear Sense -kuulokkeet ovat brändin ensimmäiset aidosti langattomat avoimen malliset nappikuulokkeet. LIVE-kuulokeperheeseen lisättiin LIVE 770NC- ja LIVE 670NC -kuulokkeet. Näiden lisäksi JBL esitteli myös suuren ja äänekkään PartyBox Ultimate -kaiuttimen.

Soundgear Sense -kuulokkeet tarjoavat JBL:n Signature Sound -äänenlaadun mutta pitävät kuuntelijan samalla luontevasti yhteydessä ympäristöönsä. Valmistajan mukaan ainutlaatuiset 16,2 mm elementit ja bassoa korostava algoritmi vievät avointen kuulokkeiden äänenlaadun seuraavalle tasolle.

Kuulokkeet eivät tuki korvakäytävää vaan ne lepäävät korvien päällä. Muotoilu kuitenkin vähentää äänen vuotamista. Rakenteeltaan kuulokkeet ovat saaneet IP54-luokituksen.

Valkoiset JBL Soundgear Sense kuulokkeet kotelon kanssa, toinen kuuloke kotelon ulkopuolella. Kuulokkessa on korvakoukku


Soundgear Sense -kuulokkeissa on Bluetooth 5.3 ja LE Audio -tuki, joka saapuu myöhemmin ohjelmistopäivityksenä. Virtaa riittää kuulokkeissa 6 tunniksi ja latauskotelo tarjoaa 18 lisää kuunteluaikaa.

JBL Soundgear Sense on saatavilla syyskuun lopulla mustana ja valkoisena hintaan 149,99 euroa.

LIVE-mallistoon julkaistiin LIVE 770NC- ja LIVE 670NC -kuulokkeet.

770NC -kuulokkeet on tyyliltään over-ear eli ne peittävät korvat kokonaan. 670NC on puolestaan tyyliltään on-ear eli ne asettuvat korvien päälle.

Ominaisuuksiltaan kuulokkeet ovat samanlaisia. Kummassakin on 40 mm dynaamiset elementit ja ne tarjoavat myös JBL Spatial Sound -tilaaänen langattomasti mistä tahansa stereosisällöstä.

Mies kuuntelemassa musiikkia huoneessa JBL LIVE 770NC kuulokkeiden kautta, jotka peittävät käyttäjän korvat

Langattomasti ääni liikkuu Bluetooth 5.3 -yhteyden ja LE Audio -tuen ansiosta. Tarjolla on myös True Adaptive ANC -teknologia, joka hiljentää automaattisesti ympäristön häiriötekijät.

Melunvaimennuksen kanssa akunkesto yltää jopa 50 tuntiin ja ilman sitä jopa 65 tuntiin. 5 minuutin pikalatauksella saa 4 tuntia lisää soittoaikaa.

JBL LIVE 770NC- ja JBL LIVE 670NC -kuulokkeet ovat saatavilla syyskuun lopulla mustana, valkoisena, sinisenä ja hiekanvärisenä hintaan 179,99 € ja 129,99 €.

suurikokoinen, sinisillä valoilla varustettu JBL PartyBox Ultimate-kaiutin useiden juhlijoiden keskellä

JBL viimeisin uutuus on suurikokoinen PartyBox Ultimate -kaiutin. JBL:n mukaan se on laadukkain ja äänekkäin JBL PartyBox tähän mennessä. JBL:n mukaan PartyBox Ultimate valtaa äänellä jopa kahden koripallokentän kokoisen alueen.

Paketissa on kaksi keskialueen elementtiä, kaksi diskanttielementtiä ja kaksi 9-tuumaista subwooferia.


Kaiuttimen valaistus synkronoituu automaattisesti musiikkiin. Langattomasti musiikki toistuu Wifin ja Bluetoothin avulla. Kaiuttimessa on myös kaksi liitäntää mikrofonille.

JBL PartyBox Ultimate on saatavilla Euroopassa syyskuusta 2023 alkaen hintaan 1499,00 €.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki