AfterDawn logo

Samsungin toisen sukupolven The Freestyle -projektori on nyt tilattavissa - hinta 999 euroa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Samsung julkisti toisen sukupolven The Freestyle -projektorin alkuvuoden CES 2023 -messuilla, mutta nyt vasta laite on tullut saataville.

Suomessa The Freestyle (2023) maksaa 999 euroa.

Uusi malli toimii seuraajana vuoden 2022 alussa julkistetulle The Freestyle -projektorille, joka myös tuli saataville Suomessa 999 eurolla.

Ulkonäöltään ja toiminnoiltaan laitteet ovat pitkälti identtiset. Uusi malli toimii ensimmäisen mallin tapaisesti Full HD -tarkkuudella ja kuvaa voidaan esittää enintään 100 tuuman kokoisena.


Vuoden 2023 malli tukee nyt Samsungin uusien television tapaisesti pelisovelluksia eli The Freestylen avulla voidaan pelata pelejä pilvipelipalveluiden kautta. The Freestyleen voi yhdistää Bluetoothin avulla peliohjaimen. Laitteen mukana toimitetaan uudistettu SolarCell Remote -kaukosäädin, jossa käytetään kierrätettyä merimuovia.

Kun Samsung esitteli alkuvuodesta 2023 uuden The Freestylen, se kertoi, että uuden mallin merkittävin uudistus on Smart Edge Blending -ominaisuus.

Samsung kertoi alkuvuodesta, että Smart Edge Blending -ominaisuuden avulla käyttäjät voivat käyttää kahta laitetta yhdessä ja katsella sisältöä 21:9-kuvasuhteella ilman manuaalista kohdistusta tai säätöä.

Tuoreessa tiedotteessa tai Samsungin nettisivuilla ominaisuudesta ei kuitenkaan enää puhuta sanallakaan, joten epäselväksi jää, onko kyseinen omaisuus laitteessa saatavilla.


Suomessa uusi malli on saatavilla ainakin Verkkokauppa.comilla ja Gigantilla. Näistä jälleenmyyjistä Verkkokauppa.com kertoo kuvauksessa, että Smart Edge Blending -ominaisuus löytyy laitteesta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki