AfterDawn logo

Katsele vähiten katsottuja YouTube-videoita Petit Tuben avulla

AfterDawn AfterDawn

Maailma täyttyy sisällöistä, kun 2000-luvulla jokainen meistä on oman elämänsä sisällöntuottaja. Kaikkea mahdollista kuunneltavaa, katseltavaa ja luettavaa sisältöä luodaan enemmän kuin koskaan aiemmin ihmiskunnan historiassa.

Valitettavasti kaikelle ei yksinkertaisesti riitä yleisöä tarpeeksi. Tähän markkinarakoon on onneksi tarjolla palveluita, joilla erilaisuuden tavoittelijat ja todelliset individualistit voivat vihdoin erottua harmaasta, samaa reittiä kulkevasta massasta.

Yksi tällaisistä sivustoista on jo vuonna 2011 perustettu ranskalainen Petit Tube -sivusto. Se kaivaa YouTuben syövereistä automaattisesti esiin videoita, joilla on todella, todella vähän katsojia - ja tarjoaa sivullaan sattumanvaraisesti jonkin niistä katsottavaksi.

Omassa testissämme eteen tuli mm. kolme katselukertaa kerännyt video intialaiselta YouTube-tililtä, jossa oli kuvattu vasta pyydetty kala sekä 194 katselukertaa kerännyt video, jossa moottoripyörällä ajellaan ympäri tunnistamatonta kaupunkia.


Eli jos individualismi on sinun juttusi, kannattaa tutustua. Palvelu löytyy osoitteesta PetitTube.com.

Vastaavanlainen palvelu löytyy myös Spotifylle: uutisoimme jo vuonna 2014 edelleen toiminnassa olevasta Forgotify -sivustosta, joka tarjoilee kuunneltavaksi Spotifysta löytyviä kappaleita. Forgotifyn tarjonta on vieläkin kovemmille erikoisuuden tavoittelijoille tarkoitettua, sillä Forgotify suosittelee ainoastaan kappaleita, joita kukaan ei ole koskaan kuunnellut Spotifyn kautta.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki