AfterDawn logo

Samsung julkisti S90C -sarjaan LG:n OLED-paneelilla varustetun 83-tuumaisen television

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Samsung julkisti aiemmin tänä vuonna Samsungin omaan QD-OLED -paneeliin perustuvia S95C- ja S90C -sarjan televisiota. Kummastakin sarjasta löytyy kolme kokovaihtoehtoa, jotka ovat 55", 65" ja 77".

Nyt S90C -sarja on saanut uuden lisäyksen eli 83-tuumaisen mallin (malli: 83S90C). Se kuitenkin eroaa muista vaihtoehdoista, sillä FlatpaneldsHD -sivuston mukaan Samsung käyttää tässä mallissa LG Displayn kehittämää WOLED-paneelia.


83-tuumainen S90C käyttää 4K-tarkkuutta ja 120 hertsin virkistystaajuutta. Käytössä on Neural Quantum Processor 4K -piiri, Tizen -käyttöjärjestelmä, neljä HDMI 2.1 -liitäntää, 2.1-kaiutinjärjestelmä sekä HDR10+- ja Dolby Atmos-tuet.

Tämä televisio tulee ensimmäiseksi saataville Yhdysvalloissa 5 399 dollarin hintaan. Suomen saatavuudesta ei toistaiseksi ole tietoa. LG:n samankokoinen OLED C3 -malli maksaa Suomessa tällä hetkellä 5 999 euroa.


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT