AfterDawn logo

Samsung julkisti S90C -sarjaan LG:n OLED-paneelilla varustetun 83-tuumaisen television

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Samsung julkisti aiemmin tänä vuonna Samsungin omaan QD-OLED -paneeliin perustuvia S95C- ja S90C -sarjan televisiota. Kummastakin sarjasta löytyy kolme kokovaihtoehtoa, jotka ovat 55", 65" ja 77".

Nyt S90C -sarja on saanut uuden lisäyksen eli 83-tuumaisen mallin (malli: 83S90C). Se kuitenkin eroaa muista vaihtoehdoista, sillä FlatpaneldsHD -sivuston mukaan Samsung käyttää tässä mallissa LG Displayn kehittämää WOLED-paneelia.


83-tuumainen S90C käyttää 4K-tarkkuutta ja 120 hertsin virkistystaajuutta. Käytössä on Neural Quantum Processor 4K -piiri, Tizen -käyttöjärjestelmä, neljä HDMI 2.1 -liitäntää, 2.1-kaiutinjärjestelmä sekä HDR10+- ja Dolby Atmos-tuet.

Tämä televisio tulee ensimmäiseksi saataville Yhdysvalloissa 5 399 dollarin hintaan. Suomen saatavuudesta ei toistaiseksi ole tietoa. LG:n samankokoinen OLED C3 -malli maksaa Suomessa tällä hetkellä 5 999 euroa.


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki