AfterDawn logo

Samsung tuo tänä vuonna saataville 77-tuumaisen QD-OLED -television

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Samsung julkaisi viime vuonna ensimmäisen QD-OLED -tekniikkaan perustuvan television, joka kantaa nimeä S95B. Kyseisestä televisiosta löytyy kokovaihtoehdot 55" ja 65". Nyt CES-messuilla Samsung on julkaissut vuoden 2023 OLED-malliston, joka sisältää myös suuremman vaihtoehdon.

Vuoden 2023 mallin versio on S95C. Tämä malli tulee saataville 55", 65" ja suuremmassa 77" kokovaihtoehdoissa.

QD-OLED-tekniikka tarjoaa tavalliseen OLED-tekniikkaan verratessa kirkkaampaa kuvaa, laajemman värintoiston sekä paremmat katselukulmat. QD-OLED kilpailee vahvasti LG:n OLED-televisioita vastaan. LG myös esitteli uusia OLED-televisioita CES-messuilla.

Uudessa S95C-mallissa käytetään uutta versiota QD-OLED-paneelista, joka tarjoaa aiempaa kirkkaampaa kuvaa sekä pienempää virrankulutusta.

S95C tukee nyt 144 hertsin virkistystaajuutta 4K-tarkkuudella ja ensimmäistä kertaa OLED-televisiossa on nyt myös AMD:n FreeSync Premium Pro -sertifikaatti.


Lisäksi kaiutinjärjestelmä on saanut päivityksen. Käytössä on nyt 4.2.2-järjestelmä kun viime vuoden malleissa on 2.2.2-järjestelmä. Äänen osalta tuettuna on Dolby Atmos.

Muotoilun osalta S95C on aiempaa ohuempi, sillä televisiossa on erillinen One Connect box liitäntöjä varten.

S95C tulee saataville vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Hintatiedot näet tästä jutusta.

55-tuumainen S95B maksaa tällä hetkellä 1299 euroa ja 65-tuumainen S95B 1799 euroa.

Samsung tuo saataville myös S90C -version samoina kokovaihtoehtoina, mutta tässä mallissa ei ole One Connect boxia ja lisäksi kaiutinjärjestelmä on heikompi. Tämän mallin hintatiedot näet tästä jutusta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki