AfterDawn logo

PostNordin Lähiboksi-pakettiautomaatteja lisätään Lidlin myymälöiden pihoille

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Lidl laajentaa pakettiautomaattien tarjontaa, sillä jatkossa paketteja voi noutaa myös PostNordin Lähiboksi-automaateista, jotka sijaitsevat myymälöiden pihoilla.

Automaatit sijaitsevat myymälöiden ulkopuolella, mikä mahdollistaa pakettien noutamisen ympäri vuorokauden. Ennestään Lidlien yhteydessä, sisätiloissa, on jo Postin, Smartmilen ja Budbeen automaatteja.

"Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla lisäpalveluita kauppareissun yhteyteen. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä jo aiempiin pakettiautomaatteihin, ja koska haluamme vastata asiakkaiden toiveisiin, pakettien noutaminen on nyt mahdollista mihin aikaan vuorokaudesta tahansa", kertoo Lidlin digitaalisten palveluiden päällikkö Jussi Hulkko.

Lähiboksi löytyy tällä hetkellä jo 13 Lidl-myymälän pihasta. Jatkossa niitä tulee yhä useamman Lidlin yhteyteen.

Tällä hetkellä paketteja voi noutaa Lähiboksi-automaateista Vantaan Kaivokselan, Helsingin Ala-Tikkurilan ja Alppikylän, Nurmijärven Klaukkalan, Espoon Karakallion, Kempeleen, Oulun Haapalehdon, Siilinjärven, Joensuun Käpykankaan, Vaasan keskustan, Melaniemen ja Kivihaan sekä Pietarsaaren Lidl-myymälöistä.


Ensimmäiset PostNordin Lähiboksit otettiin Suomessa käyttöön hieman yli vuosi sitten. Nyt näitä bokseja on Suomessa käytössä jo 200 sijainnissa.

"Suomalaisten arki on monimuotoistunut, ja palveluille on nykyään tarvetta ympäri vuorokauden. Ulkotiloissa sijaitsevat pakettiautomaatit ovat olleet tuttu näky jo jonkin aikaa Tanskassa ja Ruotsissa, ja Suomessakin PostNordin Lähiboksi-automaattiverkosto kasvaa koko ajan. Tällä hetkellä Lähibokseja on jo 200 sijainnissa läpi Suomen. Lidlin myymälät sijaitsevat keskeisillä paikoilla suomalaisten arjen reiteillä, joten ne täydentävät verkostoa erinomaisesti", PostNordin toimitusjohtaja Johanna Starck sanoo.

Automaatin lokero avataan puhelimella PostNord-sovellusta ja Bluetooth-yhteyttä käyttäen. Paketin voi noutaa lokerosta vuorokauden ympäri.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki