AfterDawn logo

Huhut: Musiikkivideot tulossa Spotifyyn

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Spotify on päättänyt haastaa verkkovideojättiläiset eli YouTuben ja TikTokin ja iskee musiikkivideoiden markkinalle.

Näin ainakin asiaa tuntevat lähteet ovat kertoneet Bloombergille. Lausuntojen mukaan kyseessä olisivat nimenomaan täysmittaiset musiikkivideot - eivätkä nykyisin Spotifyssa käytössä olevat lyhyet pätkät musiikkivideoista.

Taustalla on etenkin TikTokin räjähdysmäinen nousu. TikTokin arvioidaan olevan tällä hetkellä jo nuorimpien netinkäyttäjien osalta tärkein kanava uuden musiikin löytämiselle. Ilmiö on jo tuttu Suomessakin, sillä jo viime vuonna TikTok nousi Suomessa nuorison tärkeimmäksi tavaksi löytää uusia artisteja.

Spotify haluaa luonnollisesti osansa tästä siivusta - etenkin, kun huhujen mukaan TikTok on suunnitellut Spotifyn kaltaisen musiikkipalvelun ostoa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki