AfterDawn logo

Lenovon ThinkReality VRX -virtuaalilasit tulevat Suomessa myyntiin kesäkuussa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Lenovo tiedottaa, että yhtiön yrityskäyttöön suunnatut ThinkReality VRX -virtuaalilasit tulevat saataville Suomessa kesäkuun aikana.

ThinkReality VRX:n lähtöhinta on 1 299 euroa. Hinnoitteluun vaikuttaa käyttöönoton laajuus. Lenovo tarjoaa Device as a Service (DaaS) -rahoitus- ja palvelumalleja, joita yritykset voivat ottaa käyttöön yrityksen tavoitteiden mukaan.

Lasit sisältävät 2280 x 2280 tarkkuuden näytön silmää kohden ja virkistystaajuutena toimii 70 tai 90 hertsiä. Android 12 -käyttöjärjestelmään pohjautuva laite hyödyntää Snapdragon XR2+ Gen 1 -piiriä, 12 gigatavun RAM-muistia ja 128 gigatavun tallennustilaa.

Laseissa on neljä kameraa, joilla seurataan ympäristöä ja käyttäjän käsien liikkeitä. Laitteissa on myös pari mikrofonia, kaiuttimet ja kuulokeliitäntä.


Lasit sopivat Lenovon mukaan monenlaiseen käyttöön yrityksissä. Lenovo tekee yhteistyötä useiden XR-kehittäjien kanssa itsenäisesti ja Snapdragon Spaces -alustan kautta, jotta sovellukset olisivat saatavilla ThinkReality VRX:ssä.

"Lenovon asiakkaat hakevat luotettavia, joustavia ja skaalautuvia ratkaisuja yrityskäyttöön. Niiden tulee sopia virtuaaliympäristöihin ja hybridityöskentelyn uusiin realiteetteihin", sanoo Lenovon XR- ja metaversumiyksikön johtaja Vishal Shah. "Suunnittelimme Lenovo ThinkReality VRX:n koulutuksen ja yhteistyön tehostamiseksi immersiivisessä 3D:ssä, koska se on yksi osa työn tulevaisuutta."

Lisätietoa laseista saa täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki