AfterDawn logo

Wolt kuljettaa nyt Telia Kaupoista tilatut laitteet kotiin tunnissa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Telia ja teknologiayhtiö Wolt ovat aloittaneet yhteistyön tarjotakseen erityisen nopean toimitusvaihtoehdon laitetilauksiin ympäri Suomen. Yhteistyön myötä laite toimitetaan kotiin tunnin kuluessa tilauksesta.

Telian verkkokaupasta tehtyihin laitetilauksiin on voinut valita Woltin nopean toimituksen 3.5.2023 alkaen. Toimitusvaihtoehto on hyödynnettävissä laitteille, jotka löytyvät Telia Kaupan paikallisista varastosta.

"Tähän saakka laitetoimitukset on saanut seuraavalle päivälle, mutta Woltin kanssa käynnistetty yhteistyö tuo entistäkin nopeamman vaihtoehdon tarjolle. Myymäläverkostomme 44 liikettä toimii 23 paikkakunnalla pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle saakka. Näistä liikkeistä puhelimet ja muut laitteet saa kotiinkuljetuksella jopa tunnissa", sanoo Telian kanavastrategia johtaja Niklas Segercrantz.

Woltin Suomen maajohtaja Joel Järvinen kertoo, että Woltin kautta tilataan paljon elektroniikkaa ja se on yksi suosituimpia kategorioita Woltin kauppojen joukossa.

Järvisen mukaan suomalaiset tilaavat eniten älypuhelimia, läppäreitä, latureita sekä langattomia kuulokkeita.


Telia nostaa esille etenkin älypuhelimen hankinnan, sillä nopean toimituksen vuoksi enää varapuhelinta ei tarvitse jemmata valmiiksi laatikkoon. Telian verkkokaupasta saa uusien laitteiden lisäksi Recycled -kierrätyspuhelimia.

"Jostain syystä suomalaisilla on tapana jättää käyttöikänsä päässä oleva älypuhelin laatikkoon jemmaan varapuhelimeksi. Tämän nopean toimituspalvelun myötä tarve varapuhelinten säilyttämiselle poistuu, kun uuden puhelimen voi tilata tunnin toimitusajalla", Niklas Segercrantz kertoo.

Lue myös: Wolt toimittaa nyt kotiovelle Verkkokauppa.comin tuotteita pääkaupunkiseudulla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT