AfterDawn logo

Wolt toimittaa nyt kotiovelle Verkkokauppa.comin tuotteita pääkaupunkiseudulla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan jälleenmyyjä Verkkokauppa.com ja kotiinkuljetuksia tekevä Wolt aloittivat yhteistyön.

Yhteistyön myötä Verkkokauppa.comin 60 000 erilaisen tuotteen valikoima on Helsingissä ja Espoossa asuvien saatavilla nopeasti ja kätevästi.

Verkkokauppa.com kertoo, että Wolt toimittaa tilaukset kotiovelle tunnin sisällä, mikäli tilaus tehdään aukioloaikojen puitteissa 7,5 kilometrin säteeltä Helsingin myymälästä. Tilaus tulee olla tehtynä tuntia ennen myymälän sulkeutumista ja palvelun lähtöhinta on 7,49 euroa.

Toimitustapa valitaan Verkkokauppa.comin verkkosivustolta.

"Olemme viime vuoden aikana investoineet merkittävästi automatisoituun toimitusketjuun Helsingin toimipisteessä, mikä mahdollistaa markkinoiden nopeimman toimituksen ennenäkemättömän laajalle valikoimalle. Kokeilimme ensimmäisiä pikakuljetuksia jo vuosituhannen alussa, ja yhteistyö on luontainen askel yhtiömme edelläkävijyyden matkalla. Nyt meillä on toimitusmalli, joka vastaa aidosti myös verkkokauppamme nopeuteen", avaa Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Panu Porkka.

Toimitustapa on saatavilla heti Helsingin varastosta löytyville tuotteille, ja koon puolesta palvelu kattaa tilaukset aina muistikorteista mikroaaltouuneihin.

"Tuotteiden käsittelyä helpottavan varastoautomaatiojärjestelmä AutoStoren lisäksi yhteistyön keskiössä on viime syksynä Helsingin myymälään avattu Noutolokerikko, jonka kautta nyt myös tunnin kotiinkuljetuksella tilatut tuotteet voidaan luovuttaa Woltin lähettikumppaneille", kertoo Verkkokauppa.comin myyntijohtaja Pekka Litmanen.

Lue: Verkkokauppa.com nopeuttaa noutoa lokerikolla.

Verkkokauppa.comin ja Woltin yhteistyö alkoi 20. helmikuuta pääkaupunkiseudulla, ja sen on tarkoitus laajentua myöhemmin myös Verkkokauppa.comin Pirkkalan, Raision ja Oulun myymälöihin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT