AfterDawn logo

Dyyni -elokuvan toisen osan traileri julkaistiin - katso täältä

AfterDawn AfterDawn

Vuoden 2021 syksyllä ensi-iltansa saaneen Dunen eli suomalaisittain Dyynin toista osaa on odotettu pitkään ja hartaasti. Tuleva elokuva saa ensi-iltansa näillä näkymin marraskuussa 2023, joten odotusta on vielä puolen vuoden verran edessä.

Elokuvan ensimmäinen osa keräsi lähes 400 miljoonan dollarin tulot lippuluukuilla, huolimatta julkaisustaan koronapandemian sekoittamassa maailmassa. Seuraava osa on sekin Denis Villeneuven ohjaama ja käsikirjoittama.

Tänään Dyynin toisesta osasta julkaistiin vihdoin sen ensimmäinen virallinen traileri.

Traileri on katsottavissa alta:


AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki