AfterDawn logo

Withingsin Body Smart -älyvaaka sisältää värinäytön ja silmät kiinni -tilan

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Digitaalisia terveysratkaisuja valmistava Withings julkaisi Body Smart -vaa'an, joka on uusin lisäys älyvaakojen valikoimaan. Se kuuluu osaksi Withingsin vuoden 2023 älyvaakamallistoa, joka sisältää myös Body Comp- ja Body Scan -vaa'at.

Body Smartissa on värinäyttö ja erikoisempi ominaisuus nimeltä silmät kiinni -tila. Painon sijaan näytöllä esitetään käyttäjälle rohkaisevia ja motivoivia viestejä tai ajankohtaista tietoa esimerkiksi otettujen askelten määrästä tai ilmanlaadusta ja säästä.

Tämän avulla oma paino pysyy muilta salassa, sillä seuranta tapahtuu Withingsin sovelluksessa.

Jopa kahdeksaa eri käyttäjää tukevassa vaa'assa on omat tilansa paljon liikkuville, raskaana oleville ja jopa vauvoille.

Body Smartissa on biosähköinen impedanssianalyysi (BIA), joka mittaa sähkösignaalin avulla käyttäjän kehon koostumuksen eli rasvan, lihasmassan ja vesiprosentin.

Vaaka pystyy ensimmäistä kertaa mittaamaan myös käyttäjän perusaineenvaihdunnan nopeuden (Basal Metabolic Rate, BMR). BMR kertoo kuinka paljon kaloreita elimistö polttaa levossa ja antaa arvokasta tietoa käyttäjän yleisestä metabolisesta terveydestä. Body Smart tarjoaa myös verenkiertoon liittyviä mittauksia ja tietoja seisontasykkeen seurannan avulla.


Metabolinen ikä, perusaineenvaihdunnan mittaus ja raskaustila ovat saatavilla toukokuusta 2023 alkaen automaattisen päivityksen myötä.

Neljä AAA-paristoa tarjoavat virtaa jopa 15 kuukaudeksi. Vaaka hyödyntää Wifi- ja Bluetooth-yhteyksiä synkronointiin ja päivittämiseen.

Body Smart on jo saatavilla Withingsin nettisivujen kautta. Vaaka maksaa 99,95 euroa ja se on saatavana mustana ja valkoisen. Vaaka tukee myös Withings+ -tilauspalvelua, joka tarjoaa kohdistettua ohjausta paremman terveyden saavuttamiseksi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki