AfterDawn logo

Edulliset Nord Buds 2 -kuulokkeet vähentävät melua ja tuottavat edeltäjään nähden parempaa ääntä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Globaali teknologiabrändi OnePlus lanseerasi tänään kaksi uutta tuotetta Nord-tuoteperheeseensä - OnePlus Nord CE 3 Lite 5G:n ja OnePlus Nord Buds 2 -kuulokkeet.

Tarkemmat tiedot puhelimesta löydät tästä jutusta.

"Esittelemme ylpeinä OnePlus Nord CE 3 Lite 5G:n, joka tarjoaa monia uusia ominaisuuksia ja luokassaan parasta käyttökokemusta kuten myös OnePlus Nord Buds 2 -kuulokkeet. Nämä uutuudet tuovat OnePlussan edistynyttä teknologiaa käyttäjille maailmanlaajuisesti ja parantavat heidän digitaalista elämäänsä", sanoo Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja (COO).

Nord Buds 2 -kuulokkeet ovat jatkoa noin vuosi sitten julkistetuille Nord Buds -kuulokkeille. Uudet kuulokkeet tulevat saataville 20.4. 69 euron hinnalla, kun alkuperäiset kuulokkeet tulivat saatavilla 49 eurolla.

Värivaihtoehdot ovat valkoinen (Lightning White) ja tummanharmaa (Thunder Grey).

Kuulokkeissa on edelleen 12,4 mm:n elementit, mutta niiden luvataan tuottavan edeltäjään nähden parempaa bassoa. Kuulokkeissa on lisätty titaanikerros, joka parantaa OnePlussan mukaan äänen jäykkyyttä.


Uudet kuulokkeet parantavat äänikokemusta vähentämällä aktiivisesti taustamelua 25 dB:n verran. Tarjolla on myös läpikuuluvuustila.

Äänenlaatua parantaa entisestään Master EQ -taajuuskorjain, jossa on vaihtoehtoina useita tiloja, kuten Balanced, Serenade, Bass ja Bold sen mukaan millaista ääntä haluaa korostaa. OnePlus Nord Buds 2 tukee myös Dolby Atmos -teknologiaa ja Dirac Audio Tuner mahdollistaa tasaisemman suorituskyvyn ja äänen korkeamman tarkkuudella, etenkin kun kuulokkeet on yhdistetty OnePlus -laitteeseen.

Kuulokkeiden akku kestää jopa 7 tuntia ilman kotelossa latausta ja jopa 36 tuntia latauskotelon kanssa, kun vastameluominaisuus ei ole päällä. Vain 10 minuutin lataus tuo jopa 5 tuntia käyttöaikaa. Kuulokkeet on IP55-sertifioitu, eli ne kestävät pölyä ja vesiroiskeita.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki