AfterDawn logo

Oura täräytti kenties hauskimman aprillipilan: vihattu ja rakastettu apuri tuli neuvomaan sormuksen käytössä

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Suomalainen älysormuksistaan tunnettu Oura sai sormusten käyttäjien silmistä unihiekat karistettua tänä aamuna hyvinkin tehokkaasti. Älysormus kertoo edellisen yön unen laadun älypuhelinsovelluksen kautta, joten monille Ouran käyttäjille onkin hyvinkin tavallinen tapa tarkistaa heti heräämisen jälkeen arvio edellisen yön unesta.

Tänä aamuna sovelluksen oikeassa alakulmassa oli yllätys, sillä tavanomaisen näkymän lisäksi sovellukseen oli lisätty hyvinkin paljon vanhaa kunnon Microsoftin Clippyä muistuttava virtuaaliavustaja. Clippyä tuntemattomille kerrottakoon, että kyseessä oli Microsoftin Office -tuoteperheessä esiintynyt virtuaaliavustaja, jonka vinkit olivat pääsääntöisesti niin huonoja ja sen yleinen olemus niin ärsyttävä, että Clippyn vihaamisesta tuli eräänlainen kollektiivinen muisto tuon ajan toimistotyöntekijöille. Microsoft on käyttänyt Clippyä kohtaan tunnettua raivoa myöhemmin myös omissa mainoskampanjoissaan.

Mutta kyllä, tällä kertaa Ouran sormus sai oman isosilmäisen Clippyn serkun - ainakin aprillipäivän ajaksi.


Käytännössähän "Clippyn serkku" korvasi vain Ouran sovelluksen oikean alakulman toimintapainikkeen, jolla aloitetaan vaikkapa treenin seuraaminen. Mutta hilpeyttä uudistus on aiheuttanut ja sitä on pidetty hyvinkin onnistuneena ja hellyttävänä aprillijäynänä.

/center>

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki