AfterDawn logo

JNS Tech lopetti YouTubessa

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Kotimaamme YouTube-piireissä teknologia-ala ei ole koskaan noussut valtavan isoksi genreksi. Kokeilijoita on ollut, mutta heitä, ketkä pelkästään YouTube-kanavallaan tekisivät elantonsa, luomalla teknologiaan keskittyviä videoita, on vain kourallinen - jos sitäkään.

Nyt yksi tämän pienen piirin suurimmista nimistä, JNS Tech, on kertonut lopettavansa.

Syyksi JNS Tech kertoo kyllästymisen YouTuben algoritmeihin ja siihen, miten jokaisen videon kohdalla pitäisi pohtia sen näkyvyyttä YouTubessa, osumista algoritmien oikeisiin hermoihin. Sen sijaan siis, että saisi keskittyä puhtaasti vain videoiden tekoon.

JNS Techin YouTube-kanava on ollut olemassa lähes 11 vuoden ajan, joten jatkumo on kotimaisessa, hyvinkin kapeassa IT-medioiden kentässä, kunnioitettavan pitkä.

JNS Techillä oli yli 30 000 tilaajaa. Puhtaasti YouTubeen keskittyviä IT-alan sisällöntuottajia ei JNS Techin jälkeen jää kuin muutama hassu, niistä kenties tunnetuin on Tekniikkaluola, noin 23 000 seuraajallaan.

Alla vielä JNS Techin viimeinen video:


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT