AfterDawn logo

SkyShowtime -sovellus nyt käytettävissä Samsungin televisioilla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Suomessa 20. syyskuuta avautunut SkyShowtime -suoratoistopalvelu laajenee tänään Keski- ja Itä-Euroopan maihin ja myöhemmin kuun aikana vielä Espanjaan ja Andorraan. Samalla palvelu tiedotti yhteistyöstä Samsungin kanssa.

Yhteistyö Samsungin kanssa tarkoittaa, että SkyShowtime -sovelluksen voi nyt ladata Samsungin televisioille, joka helpottaa palvelun katsomista.

Samsungin television tulee olla vuodelta 2017 tai uudempi ja siinä pitää olla Tizen OS 3.0 tai uudempi käyttöjärjestelmä.

Aiemmin SkyShowtimen katselu on onnistunut Android TV:llä, Google TV:llä, LG:n televisioilla (webOS) ja Apple TV:llä sekä Chromecastin kautta. Lisäksi tuettuna ovat mobiililaitteet ja tietokoneella selaimet.

SkyShowtime tukee vain Full HD -tarkkuutta ja Dolby Digital 5.1 -äänitekniikkaa. 4K-tarkkuuden tai esimerkiksi Dolby Atmos-tuen mahdollisesta saapumisesta ei ole tietoa.

SkyShowtime on viiden kuukauden aikana saapunut yli 20 maahan Euroopassa. Suomessa palvelu maksaa 6,99 euroa kuukaudessa, mutta julkaisun yhteydessä palvelun sai hankittua puoleen hintaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki