AfterDawn logo

Turussa voi nyt hyödyntää ruoan verkkokauppa Odaa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Suomen uusin ruokakauppa Oda aloitti toimintansa Suomessa tasan vuosi sitten, kun Oda avattiin pääkaupunkiseudulla. Tuon jälkeen kauppa on laajentunut hiljalleen muille alueille ja nyt vuoronsa saavat Turku, Raisio ja Kaarina.

Ensimmäiset tilaukset voi tehdä tänään ja ensimmäiset kotiinkuljetukset uusille alueille tehdään huomenna keskiviikkona 1.2. Tarkemmat toimitusalueet näet Odan nettisivuilta.

"Suomeen saatiin ennen Odaa odottaa parikymmentä vuotta uutta merkittävää ruokakaupan toimijaa. Markkina on ollut pitkään harvojen käsissä ja kilpailua on ollut vähän. Oda on tuonut alalle kaivattua kilpailua, kun aloitimme toimintamme pääkaupunkiseudulla tänään tasan vuosi sitten. Sittemmin yritys on laajentunut nopeasti eteläisessä Suomessa ja nyt avaamme ruoan verkkokauppamme myös Varsinais-Suomessa. Uskon, että myös Turun alueella asuvat valitsevat kotiinkuljetuksen itse tekemänsä kauppareissun tai noudon sijaan, kun tarjolla on kotiinkuljetus, joka ei maksa maltaita ja mukautuu asiakkaan aikatauluun", kommentoi Odan Suomen toimitusjohtaja Tobias Niemi.

Oda toimii täysin netissä, sillä fyysisiä kivijalkakauppoja ei ole. Odalta tilattuja ruokaostoksia ja muita tarvikkeita toimitetaan kotiovelle viikon jokaisena päivänä. Maanantaista perjantaihin Oda toimittaa aamuvarhaisesta iltaan saakka klo 6 - 21 ja lauantaina sekä sunnuntaina klo 9 - 16. Toimitukset kuljetetaan lämpösäädellyillä Oda-autoilla Vantaan keräilykeskuksesta.


Myytävästä ruoasta ja käyttötavarasta yli 80 % on kotimaisia eli niiden alkuperä- tai valmistusmaa on Suomi.

"Valikoimamme on kasvanut viime aikoina ja se on ison supermarketin luokkaa. Oda ei tarjoa ainoastaan halpoja kotiinkuljetuksia. Olemme hinnoitelleet myös ruokakauppamme tuotteet edullisesti. Panostamme ostoskorin kokonaishintaan, joka muodostuu edullisista tuotehinnoista ja alan halvimmista kotiinkuljetusmaksuista. Ruoan verkkokaupassa kannattaa laskea yksittäisen tuotteen hinnan sijaan, että koko paketti - tuotteet ja kotiinkuljetus - on edullinen. Tarjoamme myös ainoana kauppana pullonpalautuksen kotiinkuljetuksen yhteydessä, mikä vähentää entisestään tarvetta lähteä kauppaan. Samalla säästyy ajan ja hermojen lisäksi myös bensarahat", sanoo Odan kaupallinen johtaja Anne Terimo.

Oda lupasi jo viime vuoden lopulla, että alkuvuodesta Oda laajenee Turkuun sekä Tampereelle. Jälkimmäisen kohdalla kotiinkuljetuksia joudutaan siis edelleen odottelemaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki