AfterDawn logo

Uuden sukupolven Chromecast kehitteillä, kertoo vuoto

AfterDawn AfterDawn

Googlen Chromecastistä tuli heti julkaisun jälkeen yksi maailman suosituimmista mediatoistimista. Suoratoiston helposti suoraan televisioon mahdollistava dongle vuodesta 2013 asti ja siihen on julkaisu uusia versioita noin joka toinen vuosi.

Nyt Googlen odotetaan julkaisevan uuden version, kertoo 9to5Google. Kyseessä olisi kolmas Google TV:llä varustetu Chromecast-laite. Vuototietojen mukana laite kantaa nimeä YTC, ja se on havaittu Google Home -sovelluksen päivityksen esikastelustiedoista.

Tässä vaiheessa laitteesta ei ole vielä paljoakaan tietoja, mutta koodinimi on tuttua Googlen laitteista. Aiempien Chromecast-mallien koodinimet ovat YTB ja YTV.

Tällä hetkellä markkinoilla olevista Chromecast-laitteista uusin on Full HD -resoluutiota tukeva Chromecast with Google TV (HD), joka esiteltiin viime syksynä sekä 4K-resoluutiota tukeva Chromecast with Google TV (4K), joka esiteltiin jo 2020.


Nähtäväksi jää, onko Googlella esitellä jo uusi laite tämän vuoden Google I/O-tapahtumassa. Tapahtuma järjestetään toukokuussa, mutta tarkkaa aikataulua ei ole vielä julkistettu.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki