AfterDawn logo

Nordean palveluissa häiriöitä - laskujen maksaminenkaan ei onnistu, vika kestänyt jo 15 tunnin ajan (päivitetty: ongelmat korjattu)

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Nordea kärsii parhaillaan häiriöistä. Käyttäjät alkoivat raportoimaan Down detector -sivustolle ongelmista maanantaina 19.12.2022 noin klo 17.20.

Käyttäjät kertovat Twitterissä, että häiriöiden takia esimerkiksi laskujen maksaminen ei tällä hetkellä onnistu. Osa käyttäjistä myös kertoo, että esimerkiksi säästötili on kadonnut tai näyttää nollaa.

"Osassa verkkopankin ja mobiilipankin palveluita on tilapäinen häiriö. Teemme parhaamme, jotta vika on mahdollisimman pian korjattu", kommentoitiin Nordean asiakaspalvelun tililtä eräälle käyttäjälle.

Ongelmat eivät ratkenneet maanantaina, vaan vielä tiistaiaamunakin ongelmista valiteltiin ja Nordean asiakaspalvelu ei osannut edelleenkään antaa edes arviota korjausten aikataulusta. Myöskään varsinaista vian syytä ei ole kerrottu.


Päivitys 20.12. Nordea ilmoitti 20.12. klo 16.33, että ongelmat on viimeinkin saatu korjattua. "Tilapäinen häiriö" kesti lähes vuorokauden.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT