AfterDawn logo

Tässä suomalaisten valitsemat vuoden parhaat verkkokaupat

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Hintavertailupalvelu Hintaopas järjesti Vuoden paras kauppa 2022 -kilpailun, jossa Hintaoppaan käyttäjät saivat äänestää suosikkejaan jättämällä arvosteluja valitsemistaan kaupoista.

Tänä vuonna koko äänestyksen voittajaksi nousi kauneuteen keskittynyt verkkokauppa Cocopanda, joka palkittiin myös kauneus & terveys -kategorian parhaana.

"Voitto tuntuu tottakai ihan mahtavalta ja on kiva nähdä, että meidän kova työ palkitaan näinkin konkreettisesti. Parempaa palautetta ei oikeastaan voisi edes toivoa! On ihan mahtava nähdä, että asiakkaat tykkäävät meistä yhtä paljon kuin mekin heistä", iloitsee Cocopandan markkinointivastaava Anne-Mari Pelkonen.

Pelkosen mukaan Cocopandan missiona on olla hauska, helppo ja edullinen verkkokauppa. Cocopanda järjestää usein arvontoja, kilpailuja ja tarjouksia, joista asiakkaat pitävät. Näillä tavoilla Cocopanda antaa myös takaisin asiakkaille.

Vuoden aikana kaupan toimintaa on myös kehitetty, sillä Cocopanda lanseerasi Cocopanda-klubin. Tämän jäsenet saavat erilaisia etuja.


Vuoden paras -kauppa -palkinnon lisäksi muita kategorioita on yhdeksän.

Esille voidaan nostaa Hylte Hunting & Outdoor, joka voitti sekä urheilu ja harrastukset -kategorian että Vuoden tulokas -palkinnon.

Hintaoppaan Vuoden paras kauppa 2022 kategorioiden voittajat

  • Koti & sisustus: Makujakauppa
  • Remontti & puutarha: Verkter FI
  • Tietokoneet & pelaaminen: Jimm's PC-store
  • Urheilu & harrastukset: Hylte Hunting & Outdoor
  • Kauneus & terveys: Cocopanda
  • Kulkuvälineet & tarvikkeet: Rengas365
  • Lapset ja perhe: Pinkorblue
  • Kodin elektroniikka: Verkkokauppa.com
  • Vuoden tulokas: Hylte Hunting & Outdoor


Vuoden paras kauppa -kilpailussa arvioitiin yli 4700 kaupoille jätettyä arvostelua, jotka jätettiin joulukuun 2021 ja marraskuun 2022 välisenä aikana.

"Kuluttajien kirjoittamissa arvosteluissa palkitsemisperusteina korostuivat erityisesti helppo käytettävyys, verkkokaupan selkeys ja nopeat toimitukset. Lisäksi kuluttajat arvostivat hyvää tuotevalikoimaa, toimivaa prosessia ja asiakaspalvelua. Myös hyvät tarjoukset ja tuotteiden huolellinen pakkaaminen koettiin tärkeiksi. Kaksi vahviten toistuvaa teemaa olivat helppous ja nopeus. Suuret onnittelut kaikille voittajille!", sanoo Hintaoppaan Suomen maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki