AfterDawn logo

Tässä Disney+:n marraskuun sarjat ja elokuvat

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Disney+ saa marraskuun aikana hyvän määrän uutta katseltavaa. Luvassa on muun muassa Save Our Squad with David Beckham -dokumenttisarja sekä The Patient- ja Willow- Original-sarjat.

Save Our Squad with David Beckham -sarjassa David Beckham liittyy itäisestä Lontoosta ponnistavaan Westward Boys -jalkapalloseuraan, joka pelaa Echo Premier -liigassa – samassa liigassa, josta myös Davidin ura nuorena poikana alkoi. Davidin tehtävänä on pelastaa Westward, joka ei ole voittanut ainuttakaan peliä koko pelikaudella. Sarja tulee katsottavaksi 9. marraskuuta.

The Patient on psykologinen trilleri terapeutti Alan Straussista (Steve Carell), jota tämän potilas Sam Fortner (Domhnall Gleeson) pitää vankinaan. Sam paljastaa olevansa sarjamurhaaja, jolla on epätavallinen terapeuttinen tarve Alanille: hillitä hänen murhanhalujaan. Selviytyäkseen Alanin on purettava Samin särkynyt mieli ja estettävä häntä tappamasta uudelleen, mutta Sam kieltäytyy käsittelemästä kriittisiä aiheita, kuten äitiään Cadencea. Sarja alkaa kahdella jaksolla 30. marraskuuta, uudet jaksot lisätään keskiviikkoisin.

30. marraskuuta alkaa myös Willow, joka on upouusi jatko-osa George Lucasin vuoden 1988 fantasiaseikkailulle. Useita vuosia pienen keisarinna Elora Dananin pelastamisen jälkeen, Nelwynin velho Willow Ufgood palaa johtamaan hylkiöjoukkoa vaaralliseen tehtävään – halki mielikuvituksen rajat ylittävän valtakunnan.

Disney+ elokuvat ja sarjat marraskuu 2022

2. marraskuuta

 • Grown-ish S5
 • Primal Survivor: Escape from the Amazon S1
 • Reboot


4. marraskuuta

 • Spider-Man 3


9. marraskuuta

 • Save our Squad with David Beckham
 • The Murders Before the Marathon S1
 • Zootropolis+


11. marraskuuta

 • Finias ja Ferb: Tehtävä Marvel
 • Rahalla saa
 • Rahalla saa 2
 • Rahalla saa: Luksuselämää
 • Fire of Love


16. marraskuuta

 • Family Guy S21
 • Limitless with Chris Hemsworth
 • Tell Me Lies


18. marraskuuta

 • Plan B
 • Lumottu 2
 • Mikki Hiiri: Hiiren tarina


23. marraskuuta

 • Legacy: The True Story of The LA Lakers S1


30. marraskuuta

 • Willow
 • The Patient

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki