AfterDawn logo

Gigantti antaa vanhasta elektroniikasta Minecraft-kolikkoja

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Kodinelektroniikkaketju Gigantti käynnistää 3.10. alkaen Urban Miner -nimellä kulkevan kampanjan, jossa kierrätetystä elektroniikasta saa vastineeksi arvokoodin Minecraft-peliin.

"Markkinajohtajana kannamme suurta vastuuta elektroniikkajätteen kierrättämisestä. Halusimme luoda uudenlaisen ja hauskan kampanjan, jota kautta saisimme kierrätyksen tärkeää sanomaa esille nuoremmille sukupolville ja tavoittaisimme myös tulevaisuuden kierrätysasiakkaat. Kampanja on toteutettu yhteistyössä Gigantin emoyhtiön, Elkjøp Nordicin, kanssa. Siinä ovat mukana myös Minecraftin omistaja Microsoft sekä alkuperäisidean luonut NORD DDB. Urban Miner on käynnissä samaan aikaan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa", kertoo Gigantin markkinointijohtaja Sami Särkelä.

Urban Mineriin pääsee osallistumaan kaikissa Gigantin 42 myymälässä ympäri Suomea.

Gigantin nettisivujen mukaan kierrätettävän tuotteen tulee olla kodin elektroniikkaa sekä päälaite. Laitteet, kuten tabletti, älypuhelin, kannettava tietokone, kuulokkeet tai kaiuttimet ovat tällaisia tuotteita.


Vanhoista ja rikkinäisistä laitteista Gigantti antaa vastineeksi kuitin, jossa on arvokoodi 850 Minecoin-kolikolle eli kyseessä on muutaman euron arvoinen kuitti.

Minecoinit ovat pelin sisäistä valuuttaa, jota voit käyttää Minecraft Marketplacessa ostaaksesi peliä varten skinejä, add-ons-lisäosia sekä erilaisia maailmoja yhteisön luojilta.

Gigantin Urban Miner -kampanja jatkuu aina tammikuun 2023 loppuun asti.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki