AfterDawn logo

Tässä kaikki Netflixiin lokakuussa saapuvat alkuperäissarjat

Matti Robinson Matti Robinson

Jos lokakuu tuo tullessaan valtaisan määrän elokuvia ja stand-up-spesiaaleja, peräti yli 30, niin televisiosarjoissa uutuuksia on tässä kuussa vieläkin enemmän. Jotain katsottavaa löytyy taatusti kaikille, halusipa draamaa, trilleriä, komediaa tai realityä.

Aloitetaan ensialkuun muksuillle soveltuvasta sisällöstä. Vaahtokarkkia muistuttava James seikkailee sarjassa Oddballs, Amerikan alkuperäisasukkaista koostuva tiimi pelastaa kansallispuistoja sarjassa Spirit Rangers, brasilialainen piirretty The Nutty Boy kertoo outoihin seikkailuihin joutuvasta pojasta, Japanin henkimaailmassa seikkailee tyttö sarjassa ONI: Thunder God's Tale, maailman kuulun animaatin uudessa sarjassa Pokémon Ultimate Journeys seikkailee jälleen Ash, nukkejen maailman herää henkiin Barbie Epic Road Trip:ssä ja taikoja nähdään uudessa sarjassa Daniel Spellbound.


Kansaivälistä tuotantoa saapuu useista eri maailman kolkista. Näitä ovat: meksikolainen reality-sarja Forever Queens, 90-luvulle sijoittuva puolalainen poliittinen draama High Water, perulainen jalkapallo tähdestä kertova The Fight for Justice: Paolo Guerrero, korealainen scifi-komedia Glitch, testosteronihukasta kärsivän miehen elämänmuutoksista kertova Man on Pause, kuwaitilainen romanttinen draama The Cage, meksikolainen rikosmysteeri Belascoarán, PI, japanilainen anime Exception.

Tulossa myös ruotsalainen fiktiivisestä musiikkiteknologian yrityksestä kertova The Playlist, ranskalainen rikosdraama Black Butterflies, kirjaan perustuva italialaisdraama Everything Calls for Salvation, espanjalaisperheen salaisuuksista kertova draama Holy Family, korealainen musiikkidokusarja Take 1, meksikolainen dokumenttisarja yliluonnollisista tapahtumista My Encounter with Evil, korelainen draama Under the Queen's Umbrella, puolalaisista naisrikollisista kertova The Green Glove Gang, tositapahtumien inspiroima ranskalaisdraama Notre-Dame, japanilainen teineille suunnattu anime Romantic Killer, arabiemiraatin rikkaista kertova reality Dubai Bling ja espanjalainen romanttinen komedia If Only.

Myös englanninkielistä dramaa tulee muutaman uuden sarjan verran. Uutuuksia ovat David Tennantin tähdittämä Inside Man, kirjaan perustuva teinikauhu The Midnight Club, Zoe Saldañan tähdittämä From Scratch (kuvassa), brittisantasiasarja The Bastard Son & The Devil Himself sekä kirjaan perustuva kauhusarja Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities.Näinpä jäljelle jäävät enää reality- ja dokumenttisarjat. Ruokaohjelmiin saapuu uusi Drink Masters, jossa baarimikot kilpailevat 100 000 dollarin palkinnosta, sekä Easy-Bake Battle: The Home Cooking Competition, jossa tarkoituksena on luoda helppoja ruokia. Muita realityjä: Wild Croc Territory kertoo krokotiilien kanssa painivasta tiimistä, yliluonnollisia ilmiöitä pyrkii selittämään 28 Days Haunted ja realityssa The Mole kilpailijat pyrkivät etsimään joukosta myyrän.

Dokkaripuolella uutuuksia ovat uhreja väijyvistä rikollisista kertova I Am A Stalker, matkailuohjelmassa Sue Perkins: Perfectly Legal keski-iän kynnyksellä oleva Sue hakee uusia kokemuksia, High: Confessions of an Ibiza Drug Mule kertoo kokaiinia salakuljettaneen Michaellan tarinan ja koko perheelle soveltuva Island of the Sea Wolves esittelee Vancouver Islandin villielämää.

Tässä vielä kaikki uudet alkuperäissarjat julkaisujärjestyksessä:

Lokakuun 2.
Forever Queens

Lokakuun 5.
High Water
The Fight for Justice: Paolo Guerrero

Lokakuun 7.
Glitch
Man on Pause
The Midnight Club
The Mole
Oddballs


Lokakuun 10.
Spirit Rangers

Lokakuun 11.
The Cage
Island of the Sea Wolves

Lokakuun 12.
Belascoarán, PI
Easy-Bake Battle
The Nutty Boy
Wild Croc Territory

Lokakuun 13.
Exception
The Playlist
Sue Perkins: Perfectly Legal

Lokakuun 14.
Black Butterflies
Everything Calls for Salvation
Holy Family
Take 1

Lokakuun 15.
Under the Queen's Umbrella

Lokakuun 19.
The Green Glove Gang
Notre-Dame

Lokakuun 21.
28 Days Haunted
From Scratch
High: Confessions of an Ibiza Drug Mule
ONI: Thunder God's Tale
Pokémon Ultimate Journeys


Lokakuun 25.
Barbie Epic Road Trip
Guillermo Del Toro's Cabinet of Curiosities

Lokakuun 27.
Daniel Spellbound
Dubai Bling
Romantic Killer

Lokakuun 28.
The Bastard Son & The Devil Himself
Drink Masters
I Am A Stalker
If Only
My Encounter with Evil

Tulossa
Inside Man

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki