AfterDawn logo

Netflixin suosikkisarjan spinoff The Witcher: Blood Origin sai julkaisupäivän

AfterDawn AfterDawn

Netflix on tuottanut monia laadukkaita televisiosarjoja, jotka kilpailevat niin laadun kuin näyttävyydenkin osalta aivan parhaiden kanssa. Yksi näistä on suosittuun pelisarjaan perustuva The Witcher, joka sai ensi-iltansa 2019.

Nyt kahden kauden verran näytetyn The Witcher -sarjan sisarsarja, tätä edeltäviin tapahtumiin perustuva The Witcher: Blood Origin on saanut myös julkaisupäivän. Sarjan virallinen Twitter-tili on julkaissut sarjan julisteen julkaisupäivällä varustettuna. Sen mukaan uusi sarja saa ensi-iltansa Netflixissä joulupäivänä, eli 25. joulukuuta.

Uuden peliin perustuvan sarjan lisäksi tulossa on myös uutta jo hyväksi havaitulta The Witcher -alkuperäissarjalta. Sen suhteen odottaminen käy hieman pidemmäksi, sillä kolmas kausi on määrä saapua Netflixiin vasta ensi kesänä.

The Witcher: Blood Origin seuraa tapahtumia tuhansia vuosia ennen Geraltin ja Cirin aikaa. Julkaisupäivän ohessa sarjan näyttelijäkaartista paljastettiin Minnie Driver, joka tunnetaan mm. Good Will Hunting -roolistaan.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki