AfterDawn logo

LG tuo lisää pilvipelipalveluita televisioihin

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

LG parantaa televisioiden pelikokemusta tuomalla televisioihin Utomik- ja Blacknut -pilvipelipalvelut. Myös käyttöliittymä saa uudistusta.

Utomik tarjoaa yli 100 peliä ja Blacknut puolestaan yli 500 peliä kuukausimaksua vastaan.

Blacknut tulee saataville soveltuviin LG Smart TV -malleihin Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä syyskuusta alkaen, Pohjois-Amerikassa myöhemmin tänä vuonna ja muilla alueilla maailmanlaajuisesti vuoden 2023 ensimmäiseen neljännekseen mennessä.

Blacknut pilvipelipalvelun etusivu LG:n televisiossa

Blacknut

Utomik Cloud julkaistaan LG:n televisioille marraskuussa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Saksassa, Alankomaissa, Belgiassa ja Luxemburgissa.

Utomik-pilvipelipalvelun etusivu LG:n televisiossa

Utomik


Uudet pilvipelipalvelut liittyvät Google Stadian ja NVIDIA GeForce Nown kaveriksi.

Xbox-sovelluksen saapumisesta ei toistaiseksi kerrottu mitään. Kyseinen palvelu on tällä hetkellä käytettävissä vain Samsungin televisioilla.

Televisioiden käyttöliittymä saa Gaming Shelf -osion, josta nämä pelipalvelut löytää. Gaming Shelf eli Pelihylly esimerkiksi ehdottaa suosittuja pelejä. Alkuun pelejä ehdotetaan GeForce Now -palvelusta, mutta tulevaisuudessa myös Google Stadiasta ja muista pelipalveluista.

Gaming Shelf on saatavilla maailmanlaajuisesti televisioille, joissa on webOS 6.0 (2021)- tai webOS 22 (2022) -käyttöliittymä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki