AfterDawn logo

LG ja Google tuovat Stadia-pelipalvelun LG:n älytelevisioihin vuoden 2021 aikana

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Googlen Stadia-pilvipelipalvelu on tulossa LG:n uusimpiin webOS-älytelevisioihin. LG:n suunnitelmissa on julkaista palvelu vuoden 2021 toisen puoliskon aikana, jolloin se tulee ladattavaksi LG Content Storeen maihin, joissa Stadia on saatavilla.

"Stadia-tuen tuominen LG:n televisioihin on osa sitoutumustamme asiakkaillemme, joille pelaaminen on entistä tärkeämpi ominaisuus televisiossa. Stadia muuttaa ihmisten tapaa päästä viihtymään lempipeliensä seurassa, ja webOS-yhteensopivuuden ansiosta tarjoamme palvelun ensimmäisten joukossa", sanoo Lee Sang-woo, LG Electronics Home Entertainment Companyn sisältöpalveluiden johtaja.

Pelipalvelussa on jo saatavilla yli 130 peliä, ja pelejä lisätään palveluun jatkuvasti. Pelejä voi ostaa joko yksittäin tai osana Stadia Pro -jäsenyyttä, johon sisältyy eksklusiivisia tarjouksia sekä toisto jopa 4K-tarkkuudella. Pelaamiseen vaaditaan vain Stadia-ohjain.

Aluksi Stadia-palvelu tulee saataville ainoastaan webOS 6.0 -versiota käyttäviin LG:n älytelevisioihin. LG kertoo, että webOS 5.0 -versiota käyttävät televisiot saavat tuen Stadialle myöhemmin tänä vuonna.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki