AfterDawn logo

Tässä Disney+ -palveluun syyskuussa saapuvat elokuvat ja sarjat

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Disney+ -suoratoistopalvelun syyskuun katsaus on julkaistu.

Palveluun on tulossa esimerkiksi Super/Natural, The Kardashiansin toinen kausi ja The Old Man.

James Cameronin tuottama ja BAFTA-palkitun näyttelijä Benedict Cumberbatchin juontama Super/Natural-uutuussarja hyödyntää viimeisimpiä tieteellisiä innovaatioita ja huippuluokan elokuvaustekniikkaa, joilla paljastetaan maailman erikoisimpien eläinten salaiset kyvyt ja superaistit.

The Kardashians -sarjassa kamerat palaavat seuraamaan Krisin, Kourtneyn, Kimin, Khloén, Kendallin ja Kylien elämien koukeroita. Perhe toivottaa katsojat tervetulleeksi takaisin kokemaan perheen suurimmat menestykset ja haasteet. Ensimmäinen kausi tuli katsottavaksi huhtikuussa.

Thomas Perryn samannimiseen bestseller-romaaniin perustuva The Old Man kertoo Dan Chasesta (Jeff Bridges), entisestä CIA-agentista, joka pakeni tehtävästään vuosikymmeniä sitten ja on siitä lähtien elänyt piilossa ja täysin irti verkosta. Kun salamurhaaja saapuu kaupunkiin tappaakseen Chasen, vanhalle vakoojakonkarille selviää, että tulevaisuutensa turvaamiseksi hänen on kohdattava menneisyytensä. FBI:n vastatiedusteluosaston apulaisjohtaja kutsutaan metsästämään Chasea, koska hänellä on monimutkainen yhteinen menneisyys tämän kanssa.

Lisäksi syyskuun aikana järjestetään Disney+ Day, joka tuo mukanaan ensi-iltoja ja ensiesityksiä Disney+ -palvelun eri brändeiltä. Lisäksi odotuksissa on viime vuoden Disney+ Dayn tapaan jonkinlaista tarjousta.

Disney+ -suoratoistopalvelun hinta on 8,99 euroa kuukaudessa tai 89,99 euroa vuodessa. Joulukuussa palvelun hinta muuttuu ja saataville tulee myös mainoksilla varustettu versio. Muutos koskee alkuun Yhdysvaltoja.

Disney+ elokuvat ja sarjat syyskuussa

2. syyskuuta

 • Entrapment


7. syyskuuta

 • Lentoturmatutkinta, kausi 21
 • Mikki Hiiri Hupitalo, kausi 1
 • Sulphur Springsin salaisuudet, kausi 2
 • The A Word, kaudet 1-3


8. syyskuuta (Disney+ Day)

 • Pistol
 • Mike
 • Pinocchio
 • Cars on the Road
 • Wedding Season
 • Thor: Love and thunder
 • Epic Adventures with Bertie Gregory
 • Tierra Incognita
 • Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return


14. syyskuuta

 • Finding Alice, kausi 1
 • Maggie, kausi 1
 • Malcolm in the Middle, kaudet 1-3
 • Vampirina, kausi 2


21. syyskuuta

 • Welcome to Wrexham
 • Andor
 • Super/Natural
 • Vampirina, kausi 3


22. syyskuuta

 • The Kardashians, kausi 2


28. syyskuuta

 • The Old Man


30. syyskuuta

 • Z-O-M-B-I-E-S 3
 • Hokkus Pokkus 2


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki