AfterDawn logo

Porsche Design ja AGON by AOC julkaisivat PD27S-pelinäytön

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Porsche Design ja elektroniikkayhtiö AOC julkistivat vuoden 2020 lopulla PD27 -pelinäytön. Tuon kaveriksi esiteltiin nyt PD27S -malli.

PS27S on tyyliltään tasainen. 10-bittinen IPS-paneeli on kooltaan 27-tuumainen ja siinä käytetään QHD -tarkkuutta (2560 x 1440) ja 170 hertsin virkistystaajuutta. Paneeli kattaa 95 %:n DCI-P3- ja 99 %:n sRGB-väriasteikot.

AOC:n mukaan näytön houkuttelevin erikoisuus on hiekkapuhallettu alumiinijalusta, jonka ainutlaatuinen muotoilu on samalla myös tukeva ja toimiva. Jalusta tarjoaa kääntö-, kallistus- ja kiertosäädöt sekä 150 millimetrin korkeussäädön.

takaapäin kuvattu harmaa PD27S pelinäyttö, jonka sivut ovat punaiset


Näytön linjat kaartuvat takana ja sivuissa. Stereokaiuttimet on piilotettu näytön reunojen metalliverkkokoristeen taakse. Niissä on myös epäsuora taustavalaistus, jonka RGB-sävyt voidaan räätälöidä käyttäjän ja pelien mukaan lisätunnelman luomiseksi.

Liitäntöjen osalta on tarjolla 2x HDMI 2.0 ja 2x DisplayPort 1.4 sekä neliporttinen USB 3.2 -keskitin, johon voi liittää esimerkiksi näppäimistön, hiiren ja ulkoisia tallennuslaitteita.

Porsche Design AOC AGON PRO PD27S on nyt saatavilla Porsche Design -myymälöistä, erikoisliikkeistä, www.porsche-design.com -verkkokaupasta sekä valituista verkkomyymälöistä 499 euron suositushintaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki