AfterDawn logo

Razer julkaisi kolmet uudet Barracuda-pelikuulokkeet

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Razer julkaisi kolmet uudet Barracuda -sarjan pelikuulokkeet. Sarja koostuu Barracuda- ja Barracuda Pro -malleista sekä uudesta Barracuda X -mallista. Alkuperäinen Barracuda X julkaistiin viime vuonna.

Barracuda-sarjan kuulokkeet muistuttavat ulkonäöltään enemmän perinteisiä kuulokkeita, joten kuulokkeet sopivat käytettäväksi niin kotona kuin ulkona matkalla ollessa.

Barracuda Pro kuulokkeet lentokoneessa istuvan naisen päässä

Barracuda Pro


Monipuolista käyttöä tukee myös yhteydet, sillä kaikki mallit tukevat sekä Razer HyperSpeed Wireless (2.4GHz) -yhteyttä että tavallista Bluetooth 5.2-yhteyttä. Viime vuoden Barracuda X -kuulokkeissa ei ole Bluetooth-yhteyttä, mutta nyt siis uudessa versiossa on.

Kolmikon paras malli on Barracuda Pro. Näissä kuulokkeissa käytetään hiljattain julkaistujen SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless -pelikuulokkeiden tapaan vastameluteknologiaa.

Barracuda Pro -kuulokkeissa käytetään Razer TriForce Bio-Cellulose 50mm elementtejä ja kuulokkeissa on THX Achromatic Audio Amplifier (THX AAA) -vahvistin. Mikrofonit on laitettu suoraan kuulokkeisiin eli näissä ei käytetä yleensä pelikuulokkeista tuttua puomimikrofonia.

mustat Razer Barracuda pelikuulokkeet

Barracuda

Tavalliset Barracuda -kuulokkeet muistuttavat Pro-versiota, mutta näissä käytetään erilaisia 50 mm elementtejä ja kuulokkeet eivät sisällä vastamelutoimintoa tai THX AAA -vahvistinta.

Barracudaa voidaan käyttää langattomasti ja langallisesti 3.5 mm:n liitännän ansiosta. Pro-malli ei puolestaan sisällä 3.5 mm:n liitäntää. Kummallekin mallille luvataan 40 tunnin akunkesto ja akku ladataan USB-C -liitännän kautta.

mustat Barracuda X pelikuulokkeet irrotetun mikrofonin kanssa

Barracuda X

Uusi Barracuda X toimii langattomasti ja myös langallisesti 3.5 mm:n liitännän kautta. Lisäksi näissä kuulokkeissa on irrotettava puomimikrofoni. Kuulokkeissa käytetään 40 mm:n elementtejä ja akunkesto yltää jopa 50 tuntiin.


Kaikki mallit ovat jo myynnissä. Barracuda X maksaa 119,99 euroa, Barracuda 189,99 euroa ja Barracuda Pro 289,99 euroa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki